ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Δ. Πιτούλιας Λ. Ξανθόπουλος: Η ικανοποίηση για το Λιγκ Καπ, τα ευχαριστώ και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας του Φίλιππου Βέροιας(βίντεο)

Την Παρασκευή 23 Απριλίου στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν καλεσμένοι στο στούντιο ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας Ξανθόπουλος από τον Φίλιππο Βέροιας. 

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας. Για την επιτυχία της ομάδας να προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και γι’ αυτό μίλησαν ο δήμαρχος του δήμου Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης,  ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ  Καραμπέτσος Γιώργος και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ( της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague και του θεσμού του League  Cup Νίκος Σαμαράς)  Ταρνατόρος Παντελής, ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, της ομάδας που σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του Λιγκ καπ και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, Χρήστος Καφτηράνης, ο αρχηγός της ομάδας του Φίλιππου Βέροιας Προύσαλης Κώστας και ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Τζιουμάκας, οι οποίοι τους συνεχάρησαν για την επιτυχία τους και στο οργανωτικό και στο αγωνιστικό κομμάτι και εκείνοι με την σειρά τους τους ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και που ήταν δίπλα τους σε ό,τι χρειάστηκαν.

Ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος δήλωσαν ότι το διήμερο του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ήταν πολύ συγκινημένοι και νιώθουν νικητές, αν και κατάφεραν να πάρουν το αργυρό μετάλλιο. Συγχαρητήρια έδωσαν και στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ για την άξια νίκη καθώς επίσης στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Επίσης, νιώθουν περήφανοι που κατάφεραν να γράψουν την αρχή της ιστορίας καθώς είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να ανέβει από την Α2 στα σαλόνια της Volleyleague  και να προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο Φίλιππος Βέροιας είναι οικογένεια και ήρθε για να μείνει. Όπως είπε ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος, το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγάπη και η τρέλα  του Δημήτρη Πιτούλια για το άθλημα του βόλεϊ που με το ταλέντο της μεταδοτικότητας που έχει, κατάφερε να παρασύρει σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο του αθλήματος όλους τους συνεργάτες του. Μέλημά τους  από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν είναι να επαγγελματίες και να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και όπως τόνισε ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος η ομάδα έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της και σε πολλές των περιπτώσεων τα έξοδα ήταν προπληρωμένα.

Για την επόμενη χρονιά σχεδιάζουν να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας, και όπως ανακοίνωσαν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας και ο Γιώργος Μιχελάκης, με σκοπό η ομάδα να είναι πιο ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά. Για τον αρχηγό Κώστα Προύσαλη υπάρχει η διάθεση και από τις δυο πλευρές και είναι κοντά στο να συμφωνήσουν.

Ακόμη, στόχος τους είναι να επενδύσουν στις ακαδημίες την νέα σεζόν, γιατί όπως είπαν, η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση ήρθε όταν δέχτηκαν πολλά τηλεφωνήματα κυρίως από γονείς που έδειξαν ενδιαφέρον να ξεκινήσουν τα παιδιά τους βόλεϊ. Ακόμη, ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων και βοηθό προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Τέλος, ευχαρίστησαν πάρα πολύ τόσο τους χορηγούς τους που ήταν δίπλα τους και θα συνεχίσουν να είναι αλλά και όλους εκείνους που ήταν οι αφανείς ήρωες και συνέβαλλαν στο να έχει ο Φίλιππος Βέροιας μια επιτυχημένη πορεία..

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Δείτε παρακάτω τις συνεντεύξεις ξεχωριστά

Volley Life: Βοργιαζίδης Κ. “Θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον να είμαστε δίπλα στον Φίλιππο Βέροιας”(βίντεο)

 

Volley Life: Π. Ταρνατόρος, πρόεδρος ΕΣΑΠ “Το Λιγκ Καπ είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για τον κόσμο της Βέροιας”(βίντεο)

Volley Life:Γ. Καραμπέτσος πρόεδρος Ομοσπονδίας Βόλεϊ “Το βόλεϊ στη Βέροια έχει τεράστιο μέλλον”(βίντεο)

Volley Life: Χ. Καφτηράνης πρόεδρος Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ “Και εμείς και οι φίλαθλοι μείναμε ευχαριστημένοι από το Λιγκ Καπ”(Βιντεο)

Volley Life: Ο Σ. Τζιουμάκας, coach Φίλιππου Βέροιας ανανέωσε το συμβόλαιό του και είναι έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη νίκη(βίντεο)

Volley Life:Κ.Πρύσαλης αρχηγός Φίλιππου Βέροιας “Θα ήθελα να συνεχίσω στον Φίλιππο που φτιάχτηκε για την κορυφή”(βίντεο)

 

Απάντηση