ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life:Γ. Καραμπέτσος πρόεδρος Ομοσπονδίας Βόλεϊ “Το βόλεϊ στη Βέροια έχει τεράστιο μέλλον”(βίντεο)

Καραμπέτσος

Καραμπέτσος

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρακευή 23 Απριλίου ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ  Καραμπέτσος Γιώργος   . Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι  ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτουλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας  Ξανθόπουλος του Φίλιππου Βέροιας.

Ο κ. Καραμπέτσος συνεχάρη τον Δημήτρη Πιτούλια και τον Λεωνίδα Ξανθόπουλο αλλά και όλη την ομάδα και τους συντελεστές που βοήθησαν για να διοργανωθεί το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όσο καλύτερα μπορούσε.

Σίγουρα, όπως είπε, έγινε σπουδαία προσπάθεια για τη διοργάνωση αλλά και για την πορεία της ομάδας από όλους και το βόλεϊ στην πόλη της Βέροιας έχει τεράστιο μέλλον. Επίσης, τόνισε ότι δεν θα έπρεπε να έχουμε ομάδες κέντρου και ομάδες της περιφέρειας για να είναι το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό.  

Ακόμη, ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος θυμήθηκαν την πρώτη τους συνάντηση, όταν ο πρόεδρος αν και αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας και με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου ήταν εκεί γι’ αυτούς για να συζητήσουν και να δούνε πώς θα μπορέσουν να πάνε το βόλεϊ ένα βήμα παραπέρα, αποδεικνύοντας πως η ομοσπονδία ήταν και είναι δίπλα τους.  Χαρά για όλους θα ήταν να  διοργανωθεί στη Βέροια είτε το κύπελλο είτε να φιλοξενηθούν οι εθνικές ομάδες.

Τέλος, ο πρόεδρος χωρίς να θέλει να γίνεται στενάχωρος ή γραφικός ανέφερε, ότι ήρθαν δύο εξώδικα στην ομοσπονδία από παλιά χρέη ύψους 450.000 ευρώ, το οποίο βάζει φρένο στις προσπάθειες που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλήματος όμως με τη βοήθεια και του υπουργού κ. Αυγενάκη ευελπιστεί να μπορέσουν να βρεθεί η λύση.

Απάντηση