ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Χ. Καφτηράνης πρόεδρος Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ “Και εμείς και οι φίλαθλοι μείναμε ευχαριστημένοι από το Λιγκ Καπ”(Βιντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρακευή 23 Απριλίου ήταν  ο Χρήστος Καφτηράνης, ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, της ομάδας που σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του Λιγκ καπ Νίκος Σαμαράς και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι  ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτουλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας  Ξανθόπουλος του Φίλιππου Βέροιας.

Ο κ. Καφτηράνης δήλωσε ότι στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Φίλιππος Βέροιας ήταν μια έκπληξη και πιστεύει ότι συνεχώς θα γίνονται καλύτεροι και γι’ αυτόν τον λόγο τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν τους έλειψε τίποτα από τη διοργάνωση και έμειναν ευχαριστημένοι όχι μόνο αυτοί αλλά και όλοι οι φίλαθλοι της Ελλάδας από το θέαμα υψηλού επιπέδου βόλεϊ που παρακολούθησαν.

Για την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ είπε, ότι έπαιξε αγώνες υψηλού επιπέδου και το γεγονός ότι ήταν η τροπαιούχος ομάδα τους έκανε όλους πολύ χαρούμενους.

Επίσης τόνισε, ότι οι επαρχιακές ομάδες όπως είναι η ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ή του Φίλιππου Βέροιας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Σίγουρα, το έργο τους είναι μεγάλο και δύσκολο και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και σε όλη την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και κατέληξαν ότι κοινός στόχος όλων είναι να συνεχιστεί το έργο και την επόμενη χρονιά με στόχο να αναβαθμιστεί το βόλεϊ.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση