ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Π. Ταρνατόρος, πρόεδρος ΕΣΑΠ “Το Λιγκ Καπ είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για τον κόσμο της Βέροιας”(βίντεο)

ταρνατόρος

ταρνατόρος

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρακευή 23 Απριλίου ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ( της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague και του θεσμού του League  Cup Νίκος Σαμαράς)  Ταρνατόρος Παντελής. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι  ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτουλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας  Ξανθόπουλος του Φίλιππου Βέροιας,

Ο κ. Ταρνατόρας έδωσε συγχαρητήρια και στους δύο πρωτεργάτες της ομάδας καθώς επίσης σε όλη την ομάδα λέγοντας ότι το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για τον κόσμο της Βέροιας. Επίσης, πρόσθεσε, ότι ο Φίλιππος Βέροιας είναι σε δυνατά και ασφαλή χέρια που είναι και αυτοί όπως και ο ίδιος εραστές του αθλήματος.

Ακόμη, έδωσε την υπόσχεσή του ότι θα βοηθήσει όπου χρειαστεί την ομάδα πιστεύοντας ότι το βόλεϊ έχει χώρο στην περιφέρεια και ειδικά στη Βέροια, διότι ο Φίλιππος Βέροιας είναι πεπεισμένος ότι θα έχει εξέλιξη. 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος ευχαρίστησαν τον κ. Ταρνατόρο και εξέφρασαν ότι ένιωσαν τιμή που τους εμπιστεύτηκαν ώστε να λάβει χώρα το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στη Βέροια, ευελπιστώντας ότι και στο μέλλον στη Βέροια θα γίνουν κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις προσφέροντας στον κόσμο θέαμα υψηλού επιπέδου βόλεϊ.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση