ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Βοργιαζίδης Κ. “Θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον να είμαστε δίπλα στον Φίλιππο Βέροιας”(βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρακευή 23 Απριλίου ήταν ο δήμαρχος του δήμου Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης . Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι  ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτουλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας  Ξανθόπουλος του Φίλιππου Βέροιας,

Συνδιοργανωτές του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς , αυτής της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στη Βέροια ήταν ο δήμος Βέροιας και η ΕΣΑΠ που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας προκειμένου να γίνει η διοργάνωση σε λιγότερο από μια εβδομάδαΟ δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης ήταν αρωγός της ομάδας και όπως είπε, θα προσπαθήσει να συνεχίσει να είναι και στο μέλλον.

Για τον Δημήτρη Πιτούλια και τον Λεωνίδα Ξανθόπουλο δήλωσε, ότι τους ξεχωρίζει γιατί είναι άνθρωποι με μεράκι και αγάπη και γι’ αυτόν τον λόγο η διοργάνωση και η ομάδα πήγαν καλά. Όσο για το σλόγκαν τους “ήρθαμε για να μείνουμε”, είπε, ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμη, δηλώνει ευχαριστημένος και νιώθει σαν να το πήρε ο Φίλιππος Βέροιας το τρόπαιο.

Από την πλευρά τους ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος τον ευχαρίστησαν και δημόσια για την προσφορά του και είπαν χαρακτηριστικά ότι είναι άνθρωπος που κρατά τις υποσχέσεις του.

Απάντηση