ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ο Σ. Τζιουμάκας, coach Φίλιππου Βέροιας ανανέωσε το συμβόλαιό του και είναι έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη νίκη(βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρακευή 23 Απριλίου ήταν  ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Τζιουμάκας Σωκράτης. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι  ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτουλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας  Ξανθόπουλος του Φίλιππου Βέροιας.

Όπως δήλωσε ο coach, ήταν η πιο δύσκολη χρονιά αλλά το τέλος δικαίωσε όλη την ομάδα, καθώς κατάφεραν να κάνουν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και να κοιτάξουν στα μάτια τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στον τελικό.  Ήταν δικαίωση για όλους και η ομάδα από το ξεκίνημά της επένδυσε στην καλή προετοιμασία και στα φιλικά. Είναι χαρούμενος και ευγνώμων για το αποτέλεσμα αλλά και για τη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με τη διοίκηση, τους παίκτες και τους συνεργάτες του.

Η είδηση δεν άργησε να βγει, καθώς τόσο ο κ. Τζιουμάκας όσο και οι κ. Πιτούλιας και Ξανθόπουλος ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή και τη συνέχεια στην συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά, αφού ο κ. Τζιουμάκας, όπως είπαν, το άξιζε και τον θεωρούν οικογένεια, γιατί δύο  συνεχόμενες χρονιές έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Έτσι λοιπόν, ο coach δήλωσε ότι κάναμε μια μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη, αφού ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και ο πήχης έχει ανέβει.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση