ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life:Κ.Προύσαλης αρχηγός Φίλιππου Βέροιας “Θα ήθελα να συνεχίσω στον Φίλιππο που φτιάχτηκε για την κορυφή”(βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρακευή 23 Απριλίου ήταν  ο αρχηγός της ομάδας του Φίλιππου Βέροιας Προύσαλης Κώστας. .Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι  ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτουλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας  Ξανθόπουλος του Φίλιππου Βέροιας.

Μετά το αργυρό μετάλλιο στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ο Κώστας Προύσαλης, που ήταν η σημαία της ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Πιτούλια και στον Λεωνίδα Ξανθόπουλο αλλά και σε όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί τόσο το πρωτάθλημα όσο και η διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ήταν μια χρονιά που παρά τις δυσκολίες δεν έλειψε τίποτα από τους αθλητές και η διοίκηση ήταν πάντα κοντά τους. Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ είπε, ότι πίστευαν στις δυνάμεις τους και έβγαλαν ψυχή έχοντας αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των play out.

Ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος μίλησαν για τον αρχηγό τους με ειλικρινή και κολακευτικά λόγια αφού τον θεωρούν πρότυπο και υπόδειγμα αθλητή και ήταν τιμή για την ομάδα να είναι ο αρχηγός της. Ακόμη, πρόσθεσαν, ότι για την νέα σεζόν είναι το μήλο της έριδος και υπάρχει η θέληση και η διάθεση από την πλευρά της ομάδας να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Ο Κώστας Προύσαλης, δήλωσε ότι και αυτός θα ήθελε να μείνει στην ομάδα που είναι φτιαγμένη για να φτάσει στην κορυφή και ότι σημαντικό γι’ αυτόν είναι η συνεργασία και η επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, αφού όπως είπε, από τον Δημήτρη και τον Λεωνίδα μόνο να πάρει έχει κάποιος. 

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση