ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος sdna “Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη επί του ΠΑΟ για να αποκτήσει προβάδισμα 2ης θέσης”(vid)

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος sdna “Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη επί του ΠΑΟ για να αποκτήσει προβάδισμα 2ης θέσης”(vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήταν ο δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ και του sdna.gr Μιχάλης Κουτσουγιάννης.
Όσον αφορά τον δεύτερο  προημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό 3-1 σετ είπε πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά στο πρώτο σετ στη συνέχεια όμως δρν έδειξε τον χαρακτήρα που έπρεπε. Ανησυχητικό θεωρείται ακόμη, ότι ο ΠΑΟΚ έχασε 4 φορές από τον Παναθηναϊκό,  όσες δηλαδή αναμετρήθηκαν την φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να αποδείξει ότι έχει και μεγάλη ομάδα.

Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής είναι πολύ σημαντικό διότι εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με την νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες του ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play off.
Στον ΠΑΟΚ υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ντέρμπι όμως τη δεδομένη στιγμή δεν στοχεύει σε κάποια μεταγραφική κίνηση και εφόσον δεν έχει την πολυτέλεια της Ευρώπης πολύ δύσκολα θα πάει σε πέμπτο ξένο.

Τέλος, σχολίασε την καλύτερη επτάδα και τον καλύτερο προπονητή που επέλεξε για τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Απάντηση