ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Καλλιτσάρης δημοσιογράφος  sdna “Πιθανή η κατάκτηση του Challenge  Cup είτε από Παναθηναϊκό είτε από Ολυμπιακό”(vid)

VOLLEY LIFE: Καλλιτσάρης δημοσιογράφος  sdna “Πιθανή η κατάκτηση του Challenge  Cup είτε από Παναθηναϊκό είτε από Ολυμπιακό”(vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήταν ο δημοσιογράφος του sdna.gr Γιάννης Καλλιτσάρης.
Ο Παναθηναϊκός εξαιτίας του απαιτητικού προγράμματος με τις συνεχείς μετακινήσεις τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει να αντιμετωπίσει και την ταλαιπωρία που φθείρει σωματικά και ψυχολογικά την ομάδα. Η κατάκτηση όμως του Σούπερ Καπ μπορεί κάπως να καλύψει την κούραση και να δώσει συνέχεια στα σπριντ και το απαιτητικό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα.
Η νέα μεταγραφική κίνηση του Παναθηναικου με τον Αμερικανό ακραίο Σάντερ θα δώσει λύσεις στην επίθεση και θα εναλλάσσεται με τον Κόβαρ.
Εάν ο Παναθηναϊκός βρεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό θα είναι μία πρόκληση. Η κατάκτηση του Challenge Cup μπορεί να γίνει είτε από την μία είτε από την άλλη ομάδα καθώς είναι μια διοργάνωση στα μέτρα και των δύο ομάδων. Το ελληνικό βόλεϊ βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης και επιζητά ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Το παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΟΦΗ 3-0 έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς ώστε να τους έχει σε εγρήγορση.

Τέλος, τα σχόλιά του έκανε για την καλύτερη  επτάδα και τον καλύτερο προπονητή που επέλεξε για τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Απάντηση