ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης δημοσιογράφος redaroume.gr “Πιθανή κι άλλη μεταγραφική κίνηση του ΟΣΦΠ αν βρεθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup”(vid)

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης δημοσιογράφος  redaroume.gr “Πιθανή κι άλλη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού αν βρεθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup”(vid)

Καλεσμένος την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ήταν ο δημοσιογράφος του redaroume.gr  Παύλος Σαχτούρης.
Σχολιάζοντας την αναμέτρηση για το Challenge Cup που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Στεάουα Βουκουρεστίου κερδίζοντας 3-1 κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά είπε, πως ήταν ένα ματς που ήθελε προσοχή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το απέδειξε και με τη νίκη επί του Μίλωνα, διότι σημείωσε καλά ποσοστά στο μπλοκ, στους άσσους και στην υποδοχή. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσει είναι τα ποσοστά στην επίθεση του.
Όσον αφορά τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του κεντρικού κορυφαίου μπλοκερ Γκουστάβο προχώρησε και σε μια άλλη μεταγραφική κίνηση με το λίμπερο Χρυσόστομο Κολτσιάκη.
Δεν αποκλείει ωστόσο και κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση που θα αφορά τέταρτο ξένο στην περίπτωση που θα προχωρήσει στον ημιτελικό του Challenge Cup και πιθανόν εκεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό.
Όσο αφορά της ομάδα της Σύρου που ο Ολυμπιακός θα την αντιμετωπίσει στην 11η αγωνιστική αλλά και στους 2 αγώνες για το Λιγκ Καπ είπε, ότι ο Ολυμπιακός μετακομίζει για λίγο στην Σύρο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή  προετοιμασία της ομάδας, διότι ιδιαίτερα τον χειμώνα οι μετακινήσεις από και προς το νησί δεν ενδείκνυνται.
Ακόμη σχολίασε την ομάδα της Σύρου μετά  και την αλλαγή του προπονητή λέγοντας πως στην Σύρο περισσότερο κρατάνε την καλή εμφάνιση και έπειτα την νίκη από το παιχνίδι κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας. Επίσης, φάνηκε πως ο καινούργιος προπονητής Αλεξάντερ Σένισιτς έχει αλλάξει χαρακτήρα στην ομάδα διότι στο παιχνίδι με τον Άθλο Ορεστιάδας πήρε τους περισσότερους από τους μισούς πόντους από επίθεση σημειώνοντας πολύ καλό ποσοστό και διαμόρφωσε το παιχνίδι του περισσότερο με τους δύο ακραίους κάτι που με τον Δημήτρη Καζάζη δεν γινόταν αφού το παιχνίδι του Φοίνικα ήταν περισσότερο με τον διαγώνιο.

Τέλος,  σχολίασε την καλύτερη επτάδα και τον καλύτερο προπονητή που επέλεξε για τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Απάντηση