ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Καλλιτσάρης,  δημοσιογράφος sdna “Στόχος του Παναθηναϊκού η ευρωπαϊκή υπέρβαση” (vid)

VOLLEY LIFE: Καλλιτσάρης,  δημοσιογράφος sdna “Στόχος του Παναθηναϊκού η ευρωπαϊκή υπέρβαση” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του sdna.gr Γιάννης Καλλιτσάρης.

Η ήττα Παναθηναϊκού από τον Πήγασο Πολίχνης έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες αστάθειες και όταν κάνει “κοιλιά” αργεί  να ανακάμψει. Μέχρι στιγμής δεν απέκτησε ομοιογένεια ενώ έχει στο ρόστερ του πολύ καλές μονάδες υψηλού επιπέδου.

Ο Παναθηναϊκός μετά από τις ήττες και τους χαμένους βαθμούς χάνει σίγουρα σημαντικό έδαφος για το πλεονέκτημα έδρας στα play-off.
Όμως, το πρωτάθλημα  εχει ακόμη δρόμο και είναι σημαντικό οι ομάδες  να βρεθούν φορμαρισμένες την κατάλληλη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει προτεραιότητα το Challenge Cup κάνοντας την ευρωπαϊκή υπέρβαση που θα έδινε  άλλο χαρακτήρα στην ομάδα διότι θα συνέβαλε στην καλή ψυχολογία της με αποτέλεσμα να εμφανιζόταν πιο δυνατή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά και τους άλλους τίτλους του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και το Κύπελλο.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου που ο Αριστοτέλης Σκύδρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό είπε, ότι από την μία πλευρά  ο Αριστοτέλης έχασε πολύτιμο έδαφος και σημείωσε ήττες που στοίχισαν βαθμούς γι’ αυτό ψάχνει την υπέρβαση και από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών ή ήττας. Επίσης, η ήττα από τον Πήγασο μπορεί να λειτούργησε ως “χαστούκι” αλλάζοντας τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να κανει μια πολύ καλή εμφάνιση.

Απάντηση