ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης,  δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Ο ΠΑΟΚ δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο και παίζει σοβαρά” (vid)

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης,  δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Ο ΠΑΟΚ δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο και παίζει σοβαρά” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ και του sdna.gr Μιχάλης Κουτσουγιάννης.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρώτο του ντέρμπι στη Σύρο και νίκησε τον Φοίνικα που μέσα στην έδρα του που παίζει καλά.  Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Φοίνικα να αντιδράει.
Η νίκη για τον ΠΑΟΚ ήταν σημαντική γιατί  μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό και έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια και για τον καθοριστικό αγώνα που κρίνει την πρόκριση στους 8 του Challenge όπου ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Μακάμπι.

Το ματς είναι δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει καλό ξεκίνημα ώστε να έχει καλή ψυχολογία για να πετύχει το 3-0 ή 3-1 για να προκριθεί. Το κλίμα στη ομάδα είναι πολύ καλό έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Άθλο Ορεστιάδας και είναι πιθανό να επηρεαστεί από κούραση εξαιτίας του Ευρωπαϊκού παιχνιδιού κόντρα στην Μακάμπι. Η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ είναι να μην υποτιμά κανέναν αντίπαλο και να παίζει σοβαρά.
Η ομάδα του Άθλου παίζει καλύτερα στην έδρα της όμως μπορεί να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Το σχόλιο του έκανε για την νίκη του Πήγασου Πολίχνης επί του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι ο Πήγασος έκανε μια φανταστική νίκη ενώ ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποιες αδυναμίες. Πιστεύει όμως  πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του και είναι από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος διότι έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα και έναν πολύ καλό προπονητή.

Το ματς της 9ης αγωνιστικής που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ πιστεύει πως είναι ένας αγώνας περισσότερο ψυχολογίας και λιγότερο βαθμολογικού κινήτρου. Για τον ΠΑΟΚ μια ενδεχόμενη νίκη κοντρα στον Ολυμπιακό θα έδινε ακομη μεγαλύτερη ψυχολογική ανάταση στο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που εκεί ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό και πρόκειται για έναν αγώνα κομβικό καθώς κρίνει την πρόκριση.

Απάντηση