ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Ριζόπουλος, αρχηγός Άθλου Ορεστιάδας “Στόχος να παίζουμε ωραίο και σωστό  βόλεϊ” (vid)

VOLLEY LIFE: Ριζόπουλος, αρχηγός Άθλου Ορεστιάδας “Στόχος να παίζουμε ωραίο και σωστό  βόλεϊ” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν ο αρχηγός του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος.

Όπως είπε, στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσουν τον περσινό στόχο τους.
Στην ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει οργάνωση και προγραμματισμός. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο και τα παιδιά είναι κοντά στο άθλημα έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθούν ωραίους αγώνες, κάτι που έλειπε από την Ορεστιάδα, διότι είναι μια καθαρά βολεϊκή πόλη.

Σχετικά με τον προπονητή της ομάδας του Ηλία Κρεούζη είπε, ότι βοηθάει και στηρίζει τους αθλητές και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι άψογες.

Οι εμφανίσεις που έκαναν κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ ήταν μεγάλες εμφανίσεις για την ομάδα και τον κόσμο. Μπορεί να έχασαν στις λεπτομέρειες αλλά οι καλές εμφανίσεις και ο βαθμός έδωσαν ψυχολογία στην ομάδα.
Η ομάδα χτυπάει όλα τα παιχνίδια και στόχος τους είναι να παίζουν ωραίο βόλεϊ και να βρίσκουν τον τρόπο να κερδίζουν.

Τον σχολιασμό του έκανε και για την φετινή εξέλιξη του πρωταθλήματος λέγοντας πως  είναι ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καμιά ομάδα δεν ξεχωρίζει, διότι και οι νεοφώτιστες ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιά και στις ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα.

Για τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκούς αγώνες είπε, ότι πρόκειται για πολύ καλές ομάδες με υψηλό μπάτζετ που στοχεύουν σε όλους τους τίτλους και είναι πιθανό να καταλήξει το challenge cup σε ελληνική ομάδα.

Η νίκη που πέτυχε ο Άθλος Ορεστιάδας κόντρα στον ΟΦΗ ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή διότι η νίκη ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Σαμαρά.
Ήταν επίσης, ένα σημαντικό και κομβικό παιχνίδι που διεκδίκησαν τη νίκη με αποφασιστικότητα και δεν επέτρεψαν στο ΟΦΗ να τους απειλήσει.

Για τον ερχόμενο αγώνα που ο Άθλος θα παίξει με τον ΠΑΟΚ δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και παίζει πολύ καλό βόλεϊ. Ο Άθλος Ορεστιάδας στοχεύει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να παίξει σωστό βόλεϊ.

Για την ήττα  στη Σύρο στον θεσμό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς είπε, πως μπορεί να έχασαν όμως δεν έκαναν μια άσχημη εμφάνιση αν υπολογιστεί και το δύσκολο ταξίδι και οι απουσίες που είχαν. Επίσης, το μυαλό τους ήταν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Απάντηση