ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Θεοδώρου, προπονητής Πήγασου Πολίχνης “Αναγκαίο το video check – Στόχος οι νικες” (vid)

VOLLEY LIFE: Θεοδώρου, προπονητής Πήγασου Πολίχνης “Αναγκαίο το video check – Στόχος οι νικες” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου.

Μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό που κέρδισε με 3-2 σετ είπε, πως είναι είναι ευχάριστο γεγονός για την ομάδα και τον ίδιο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ και εκτός από την ικανότητα της ομάδας του έπαιξε ρόλο και η τύχη. Ακόμη, το αποτέλεσμα αυτό βγήκε ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και καλή προετοιμασία και φάνηκε ότι μπόρεσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα του παιχνιδιού.
Η ομάδα χρειαζόταν βαθμούς και με ψυχή, πάθος και αγωνιστικότητα αντιμετώπισε το ματς με τον Παναθηναϊκό ως γιορτή και λόγω της τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ.
Η νίκη αυτή συνέβαλλε ώστε να μπούνε κάποιες βάσεις για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας του, διότι είναι πιο δεμένη. Στόχος τους είναι οι νίκες και να μπορέσουν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν.

Σχετικά με τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και έκανε λόγο ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να έχουν video check, είπε πως ήταν ένα παιχνίδι που έπαιζαν με τους ίδιους όρους και η δική του ομάδα δεν είδε φάσεις που θα ήθελε. Επίσης, συμφωνεί με την αναγκαιότητα να υπάρχει video check σε κάθε αγώνα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Πήγασος Πολίχνης θα παίξει με τη Κηφισιά και όπως τόνισε, η ομάδα του θα πιέσει ώστε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει καλό σύνολο και πιστεύει πως θα ανέβει βαθμολογικά.

Απάντηση