ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Ξανθοπούλου, Χουσίδης “Συνεχίζουμε το όραμα του Νίκου Σαμαρά” (vid)

VOLLEY LIFE: Ξανθοπούλου, Χουσίδης “Συνεχίζουμε το όραμα του Νίκου Σαμαρά” (vid)

Καλεσμένοι στην εκπομπή Volley Life την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν η προπονήτρια του Αετού Λήμνου Νίκος Σαμαράς Πηνελόπη Ξανθοπουλου, οι αθλήτριες Ειρήνη Γκανά και Κωνσταντίνα Βεντούρη αλλά και ο συνεργάτης της ομάδας και βοηθός προπονητή του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης.

Η ομάδα του Αετού Λήμνου Νίκος Σαμαράς ταξίδεψε στην Ορεστιάδα και παρακολούθησε τον αγώνα του Άθλου με τον ΟΦΗ, που όπως παραδέχτηκαν η προπονήτρια και οι αθλήτριες ήταν μια φοβερή εμπειρία που αποκόμισαν πολλές γνώσεις.
Η ομάδα φέρνει το όνομα του Νίκου Σαμαρά,  αυτού του σπουδαίου αθλητή από την Ορεστιάδα που έφυγε άδικα και όπως είπε η προπονήτρια της ομάδας είναι τιμή να βρίσκεται σε αυτήν την ομάδα με αυτόν τον ρόλο.

Ο coach Θοδωρής Χουσίδης ευχαρίστησε δημόσια τον δήμαρχο της Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη για την συμβολή του ώστε το όραμα της ομάδας που ξεκίνησε από τον Νίκο Σαμαρά να γίνει πραγματικότητα αλλά και για το ταξίδι της ομάδας στην Ορεστιάδα που ήταν μόνο η αρχή καθώς θα υπάρξει και περαιτέρω συνεργασία.

Η ομάδα αριθμεί 75 μέλη με τα πιο μικρά να είναι από 3 χρόνων. Μεγάλη συμμετοχή υπάρχει και από μαμάδες ενώ στα πλάνα είναι να δημιουργηθούν και τμήματα για αγόρια.

Απάντηση