ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος ΟΣΦΠ “Απόλυτος στόχος του Ολυμπιακού στους 8 της Ευρώπης” (vid)

VOLLEY LIFE: Σαχτούρης, δημοσιογράφος ΟΣΦΠ “Απόλυτος στόχος του Ολυμπιακού στους 8 της Ευρώπης” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του Ολυμπιακού και του redaroume.gr Παύλος Σαχτούρης

Σχολιάζοντας τον 1ο προημιτελικό για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που ο Ολυμπιακός με μεγάλο του όπλο το σέρβις κέρδισε την Κηφισιά 3-0 είπε, ότι δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που ήρθε τόσο εύκολα όσο έδειχνε. Η Κηφισιά δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα στο 2ο σετ και εκεί ήταν που απέδειξε άλλη μια φορά ότι ο Ολυμπιακός ακόμη και όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο οι παίκτες που έχουν την προσωπικότητα και τις ικανότητες να αλλάζουν τα δεδομένα φτάνοντας σε καθαρές νίκες.

Ο Ολυμπιακός παίζει σε διάστημα 1 εβδομάδας 3 φορές κόντρα στην Κηφισιά και πρέπει να δοκιμάζει κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Πιο σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό θεωρείται το παιχνίδι του πρωταθλήματος το Σάββατο, γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει ώστε να παραμείνει στην κορυφή της volleyleague.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί έχει δύσκολο ταξίδι και έναν απαιτητικό αγώνα την Τρίτη όπου θα αναμετρηθεί με την βουλγαρική Μπουργκάς για τους 16 του Challenge Cup. Η πρόκριση είναι αυτοσκοπός από τη στιγμή, μάλιστα, που κέρδισε στον πρώτο αγώνα 3-0.

Το σχόλιό του έκανε και για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που ο Παναθηναϊκός στον 1ο προημιτελικό για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με ανατροπή κατάφερε να κερδίσει λέγοντας πως στο φινάλε όλες οι ομάδες θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν στα play-off που εκεί θα πρέπει να είναι σε θέση να κατακτήσουν τους στόχους του.

Για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού που έπαιξε κόντρα στην ΠΑΟΚ και ηττήθηκε 3-0 είπε , ότι ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να είναι ανταγωνιστικός δεν καταφέρνει στο τέλος να πετύχει αυτό που ήθελε κάνοντας πολλά λάθη. Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού φέτος είναι δομικό και δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις με αποτέλεσμα να μην έχουν βγει σωστά κάποια πράγματα.

Όσον αφορά τις μεταγραφές στο ανδρικό τμήμα είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θα κάνει μια κίνηση ποιοτικού χαρακτήρα σε θέση Λίμπερο που ενδεχομένως να έχει εντοπιστεί και ο στόχος

Απάντηση