ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Ευκαιρία για νίκη στο πρώτο του ντέρμπι” (vid)

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Ευκαιρία για νίκη στο πρώτο του ντέρμπι” (vid)

 

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ και του sdna.gr Μιχάλης Κουτσουγιάννης.

Σχολιάζοντας την τελευταία φάση του αγώνα για τους 16 του Challenge Cup που ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Μακάμπι, είπε πως ήταν μια ξεκάθαρη φάση που έχασαν οι διαιτητές και δεν υπήρχε η βοήθεια του Challenge ώστε ο ΠΑΟΚ να δικαιωθεί. Για τον ΠΑΟΚ δυσκολεύει η διαδικασία να προκριθεί στους 8 στο Challenge Cup γιατί στη ρεβάνς που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη πρέπει να κερδίσει 4 σετ κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Η συγκεκριμένη φάση μπορεί να λειτουργήσει θετικά αν οι παίκτες του πεισμώσουν και θεωρήσουν ότι στο Παλατάκι θα πρέπει να διεκδικήσουν κάτι που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία στο Τελ Αβίβ. Σημαντικό είναι ότι θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του εκείνη την ημέρα και θα πρέπει να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα του.

Γιαν τον 1ο προημιτελικό για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό 3-0 είπε, πως ο ΠΑΟΚ αυτό που έχει να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι ήταν τα δυόμιση περίπου σετ που ήταν καλύτερος του αντιπάλου του. Όμως, θα πρέπει να βελτιωθεί σε κρίσιμα σημεία ώστε να παίζει με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, κάτι που έλλειψε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει καλά όμως στα ντέρμπι δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους του.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα δώσει έναν δύσκολο αγώνα στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ που παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα μέσα στη Σύρο. Η ομάδα της Σύρου μέσα στην έδρα της παίζει ακόμη καλύτερα από ότι εκτός. Ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει την νίκη και αν μπορέσει να πάρει και το τρίποντο ώστε να μπορέσει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και να κερδίσει το πρώτο ντέρμπι.

Όσον αφορά το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ που είναι αήττητο και το Σάββατο κέρδισε τον Ολυμπιακό είπε, ότι έχει κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα και έχει βάλει τις βάσεις για να τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια και να παίξει με πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια στον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας μια καθαρή νίκη.

Απάντηση