ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα” (vid)

VOLLEY LIFE: Κουτσουγιάννης, δημοσιογράφος ΠΑΟΚ “Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ήταν ο δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ και του sdna.gr Μιχάλης Κουτσουγιάννης, o οποίος σχολίασε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Μίλωνας λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα περίμενε τον Μίλωνα πιο ανταγωνιστικό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σοβαρά και φέτος δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο.

Αναλύοντας την φετινή ομάδα και την σύνθεση της τόνισε πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πολύ καλή υποδοχή και επίθεση με υψηλά ποσοστά δυσκολεύοντας τις άλλες ομάδες.

Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής που ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τον Φοίνικα Σύρου είναι ένα ντέρμπι. Ο Φοίνικας φέτος έχει κάποιες διακυμάνσεις όμως παίζει ρόλο και η έδρα και θα πάρει μια έξτρα δύναμη. Ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα και καλείται να φύγει από την Σύρο με τουλάχιστον 2 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει απαιτητικά ματς σε Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα και στους άλλους θεσμούς και είναι λογικό να έρθει μια κούραση, όμως όπως τονίζει ο προπονητής Γιόσκο Μιλενκόφσκι για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος.

Στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Για τον ΠΑΟΚ και μια ήττα δεν θα είναι καταδικαστική καθώς υπάρχει ο επαναληπτικός αγώνας στο Paok Sports Arena που του δίνεται η ευκαιρία να πάρει την πρόκριση.

 

 

Απάντηση