ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Χριστοφιδέλης, προπονητής Κηφισιάς ” Τεστ τα ματς με τον Ολυμπιακό” (vid)

VOLLEY LIFE: Χριστοφιδέλης, προπονητής Κηφισιάς ” Τεστ τα ματς με τον Ολυμπιακό” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ήταν ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος σχολίασε τη βαθμολογική θέση της ομάδας του επισημαίνοντας πως εάν απέφευγαν κάποια λάθη θα ήταν σε ακόμη καλύτερη θέση, κάνοντας λόγο για το παιχνίδι με τον Μίλωνα και με τον Φοίνικα Σύρου.

Οι στόχοι της ομάδας είναι συγκεκριμένοι την φετινή χρονιά ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στην κατηγορία και να ανταπεξέλθει σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Άθλο Ορεστιάδας είπε, πως η ομάδα του ήταν σε εγρήγορση καθώς περίμεναν ότι ο Άθλος δεν θα ήταν ένας εύκολος αντίπαλος. Ο Άθλος Ορεστιάδας έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση που δίκαια κέρδισε.

Το επόμενο διάστημα η ομάδα της Κηφισιάς θα βρεθεί αντιμέτωπη τρεις φορές με τον Ολυμπιακό στον θεσμό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά και στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είναι μιας ευκαιρία να δοκιμάσουν τακτικές και να κοντράρουν ομάδες με υψηλότερους στόχους κάνοντας ένα τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Η ομάδα του έχει πλέον μια εικόνα για την ομάδα του Ολυμπιακού και ξέρει πώς θα διαχειριστεί τα ματς για να φανεί ανταγωνιστική. Επίσης, αυτό που επισημαίνει στους αθλητές του είναι, ότι από τέτοια παιχνίδια με ομάδες με υψηλότερους στόχους και αθλητές υψηλού επιπέδου, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγούνε.

Απάντηση