ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

VOLLEY LIFE: Δεληκώστας, προπονητής ΟΦΗ “Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση με τον Άθλο”(vid)

VOLLEY LIFE: Δεληκώστας, προπονητής ΟΦΗ “Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση με τον Άθλο”(vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή VOLLEY LIFE την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος είπε ότι το πρόγραμμα στον 1ο γύρο ήταν πιο δύσκολο και η ομάδα δεν έκανε ήττα εκτός προγράμματος αλλά περίμεναν να παίζει καλύτερα κάνοντας ειδική αναφορά στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου λέγοντας ότι θα έπρεπε να παίξουν πιο ανταγωνιστικά.

Η ομάδα στην αρχή είχε δυσκολίες με κρούσματα κορωνοϊού και με απουσίες των ξένων παικτών, αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και από την στιγμή που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον και να βελτιώσει τους τομείς μπλοκ και επίθεση ώστε να τα πάει καλύτερα και να μπει δυνατά στον 2ο γύρο που έχει καλύτερο πρόγραμμα.

Στόχος της ομάδας είναι να διορθώσουν τις ελλείψεις τους και να κάνουν νίκη για να ανέβει και η αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου είπε, πως είναι ακόμη μακριά αλλά αν η ομάδα βελτιωθεί και ευνοήσει και η κλήρωση όλα είναι πιθανά.

Πιστεύει πολύ στην ομάδα και οι 2 βδομάδες που έχουν κενό θα ωφελήσουν ώστε η ομάδα να δουλέψει και να προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάει στην Ορεστιάδα και να παίξει κόντρα στον Άθλο. Πρόκειται για ένα κομβικό ματς και έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν.

 

Απάντηση