ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Volley Life Τρίτη 6/12 στις 20:00 με τη διοίκηση του ΠΑΣΑΠ & σχολιασμό Λιγκ Καπ & πρωταθλημάτων (vid)

Volley Life Τρίτη 6/12 στις 20:00 με τη διοίκηση του ΠΑΣΑΠ & σχολιασμό Λιγκ Καπ & πρωταθλημάτων (vid)

Η εκπομπή Volley Life, η μοναδική βολεϊκή εκπομπή στην Ελλάδα επέστρεψε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ακόμη πιο ανανεωμένη!

Παρακολουθήστε την εκπομπή την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Youtube στο κανάλι Avena και στον τηλεοπτικό σταθμό Europe 1 Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας.

Καλεσμένοι είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ και παίκτης της ΑΕΚ Γιάννης Αχιλλεόπουλος, η νέα αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑΠ και παίκτρια του Παναθηναϊκού Αθηνά Παπαφωτίου, ο δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ και του sdna.gr Μιχάλης Κουτσουγιάννης, ο δημοσιογράφος του Ολυμπιακού και του redaroume.gr Παύλος Σαχτούρης, ο δημοσιογράφος του syros-sports Μάκης Πρίντεζης.

Δείτε επίσης, τις δηλώσεις που έκαναν μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός η πασαδόρος του ΠΑΟΚ Όλγα Βεργίδου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μιτσέλι Λορέντζο και η διαγώνια του Ολυμπιακού Κούμπουρα Μίλιτσα.

Παρακολουθήστε ακόμη, τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Λαμίας 2013 Αγγέλη Ηλία και της κεντρικής Μητακίδου Γεωργίας καθώς επίσης και του προπονητή του ‘ΑΡΗ Τσαϊρέλη Γιάννη και της ακραίας Πιτσιγκώνη Ελπίδα μετά το ντέρμπι ΆΡΗΣ – ΑΟ Λαμίας 2013.

Παρουσιάζουν ο Τάσος Καμπάνης και η Δέσποινα Καρέκλα.

Απάντηση