ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ανδρεόπουλος Χ. παίκτης ΠΑΟ”Δεν θα ήθελα να με θυμούνται ως ταλέντο αλλά ως άνθρωπο”(Βίντεο)

Volley Life: Ανδρεόπουλος Χ. παίκτης ΠΑΟ”Δεν θα ήθελα να με θυμούνται ως ταλέντο αλλά ως άνθρωπο”(Βίντεο)

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου στο ράδιο Webtv Avena 97,7 και στην εκπομπή Volley Life ήταν καλεσμένος ο παίκτης του Παναθηναϊκού και περσινός πρωταθλητής Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο οποίος παρά τα κολακευτικά σχόλια που ακούει για την καλή του πορεια δήλωσε,ότι δεν θέλει να τον θυμούνται ως ταλέντο αλλά ως άνθρωπο.

Ο στόχος του είναι να φτάσει κάποια στιγμή στα όρια του και να τα ξεπεράσει. Φυσικά,  όπως, είπε αυτο μπορεί να γίνει με πολλή δουλειά και υπομονή.

Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου (21/3) δήλωσε, ότι και ο Παναθηναικος και ο Φοίνικας Σύρου είναι δυο απο τις κορυφαίες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να νικήσουν.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κορυφή, όμως, δεν σημαίνει ότι επειδή πήραν και πέρυσι το πρωτάθλημα θα το παίρνουν κάθε χρόνο. Δεν θεωρεί αποτυχία, ωστόσο, εάν δεν πάρουν φέτος το πρωτάθλημα αντιθέτως θα τους πεισμώσει.

Η ομάδα και πέρυσι και φέτος έχει πολύ καλή χημεία. Η χημεία της ομάδας πέρυσι την οδήγησε να κερδίσει και το πρωτάθλημα.

Η συμβουλή που θα έδινε στα νέα παιδιά είναι να ευχαριστιούνται το άθλημα τους και στους γονείς θα έλεγε να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η σχέση με τον πατέρα Δημήτρη Ανδρεόπουλο του που είναι και ο προπονητής του είναι επιτυχημένη γιατί υπάρχει το μέτρο και από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να συνεργάζονται καλά και να μην προκαλούν ακραία αποτελέσματα.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο

Απάντηση