ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Καζάζης Δ. προπονητής Ολυμπιακού “Ξεπεράσαμε χωρίς απώλειες τα προβλήματα και συνεχίζουμεγια το πρωτάθλημα”(Βίντεο

Volley Life: Καζάζης Δ. προπονητής Ολυμπιακού “Ξεπεράσαμε χωρίς απώλειες τα προβλήματα και συνεχίζουμεγια το πρωτάθλημα”(Βίντεο)

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου στο ράδιο Webtv Avena 97,7 και στην εκπομπή Volley Life ήταν καλεσμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Δημήτρης Καζάζης.
Έχοντας περάσει από όλα τα στάδια και έχοντας ξεκινήσει από χαμηλό επίπεδο φτάνοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο θεωρεί ότι το βόλεϊ είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα και απαιτείται καλός συγχρονισμός και συνδυασμός πραγμάτων.

H ανάκαμψη στο βόλεϊ θα μπορέσει να έρθει κατά κύριο λόγο από τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας και κατά δεύτερο λόγο από τις επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο κάποιων ή κάποιας ομάδας.

Οι συμβουλές που δίνει καθημερινά στους αθλητές του είναι να προσπαθούν, να έχουν υπομονή και συγκέντρωση. Το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε την κάθε μας μέρα γιατί το μέλλον πότε δε ξέρει κάνεις τι μπορεί να φέρει.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε, ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι και ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα. Συνάντησαν έναν εξαιρετικό ΠΑΟΚ που ήταν αποφασισμένος αλλά ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τον εαυτό του και έτσι νίκησε.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (24/3) είπε, ότι ανεξάρτητα σε ποιά βαθμολογική θέση βρίσκονται αυτές οι ομάδες , όταν συναντιούνται στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ντέρμπι και έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα.

Όσον αφορά για την ενίσχυση της ομάδος , είπε ότι αυτήν την στιγμή, όλοι είναι προσηλωμένοι στον στόχο του πρωταθλήματος και δεύτερες σκέψεις δεν υπάρχουν. Αφότου τελειώσει το πρωτάθλημα η διοίκηση της ομάδας θα αποφασίσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Στο ερώτημα, δε, εάν αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού θα μπορούσε να έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, είπε, ότι ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στα ισχυρότερα clubs της Ευρώπης, όμως, θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική πορεία.

Η προσωπική του άποψη, την οποία πρότεινε από το ξεκίνημα , είναι ότι τα play off θα πρέπει να γίνονται χωρίς την μεταφορά της βαθμολογίας αλλά με πλεονέκτημα έδρας, από την στιγμή όμως, που ισχύει το σύστημα που ισχύει και το οποίο το γνώριζαν εξ’ αρχής όλες οι ομάδες, με αυτό θα πάνε στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση