ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ευαγγελίου Π. Πρόεδρος Μαρκόπουλο “Είμαστε ενοχλημένοι από τη διακοπή του γυναικείου πρωταθλήματος”(βίντεο)

Volley Life: Ευαγγελίου Π. Πρόεδρος Μαρκόπουλο “Είμαστε ενοχλημένοι από τη διακοπή του γυναικείου πρωταθλήματος”(βίντεο)

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου στο ράδιο Webtv Avena 97,7 και στην εκπομπή Volley Life ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου Ευαγγελίου Πάρης.

Σχετικά με την ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαιρισης, η οποία ανακοίνωσε την διακοπή του πρωταθλήματος, δήλωσε, ότι θεωρεί άδικη την διακοπή. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ελπίζουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

H μεγαλύτερη πρόκληση που συνάντησε φέτος, ήταν η διαχείριση της κατάστασης εξαιτίας της πανδημίας και το γεγονός ότι έπρεπε να πει στις παίκτριες ότι η προσπάθεια τους πήγε στράφι.

Όσο για το League Cup που φημολογείται ότι θα γίνει προκειμένου η φετινή σεζόν να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, δεν είναι αντίθετοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αντικαταστήσει το πρωτάθλημα γυναικών.

Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη διακοπή του πρωταθλήματος καθώς δεν βγαίνει κανένα νόημα να συνεχίσει το ανδρικό και να σταματήσει το γυναικείο.

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσουν με τον ιδιο τρόπο και να κάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, ανέφερε ότι βλέποντας το πανευρωπαϊκό επίπεδο νιώθουν αδικημένοι καθώς το γυναικείο βόλεϊ δεν αναδεικνύεται όπως πρέπει στην Ελλάδα.

Περισσοτεα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση