ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life:Κοκκινάκης Μ. παίκτης ΠΑΟΚ “Με συγκέντρωση και προσοχή θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”(Βίντεο)

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ και διεθνής βολεϊμπολίστας Μέ ήταν καλεσμένος στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το βόλεϊ είναι η ζωή του, ασχολείται από μικρός και ήταν δύσκολη η περίοδος αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στον 1ο γύρο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε, ότι δεν ήταν τόσο καλοί όσο ήθελαν και τους έγινε μάθημα. Αυτην την φορα που θα ξανααντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να έχει η ομάδα πάθος και καθαρό μυαλό και θα προσπαθήσουν να νικήσουν. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό  είναι ένα σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο ίδιος και η ομαδα νιώθει αγωνία και με προσπάθεια και συγκέντρωση ελπίζουν να κερδίσουν.

Σε ενδεχόμενο μεταγραφής στον Παναθηναϊκό είπε χαρακτηριστικά ότι “όλα μπορούν να συμβούν για πρώτη φορά “.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τόνισε,  ότι τον σεβάστηκε, του έκανε μια όμορφη πρόταση, την οποία αποδέχτηκε, ζει την στιγμή και προσπαθεί για το καλύτερο της ομαδας.

Για την αποχώρισή του από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Γαλλίας, είπε ότι και η απώλεια του τίτλου έπαιξε ρόλο αλλά πίστεψε ότι ήταν η στιγμή να κάνει κάτι διαφορετικό αποκομίζοντας καινούργιες εμπειρίες.

Το ότι παίζει στη θέση λίμπερο ήρθε μετά από ώριμη σκέψη και θέλει να δουλέψει γι αυτήν τη θέση.

Πιστεύει, ακόμη, ότι το βόλεϊ χρειάζεται μια αλλαγή ίσως στον τρόπο παιχνιδιού ή στην καταμέτρηση των πόντων για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.

Τέλος, ο σεβασμός και η ευγένεια είναι πολύ σηναντικα στοιχεία τα οποία διδάχτηκε και από την οικογένεια του και τα προσέχει πολύ και στους ανθρώπους και στις ομάδες.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση