ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Πελεκούδας Π. παίκτης Παναθηναϊκού”Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια ήττας από τον ΠΑΟΚ”(Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν ο Παναγιώτης Πελεκούδας, παίκτης του Παναθηναϊκού. 

Η ομάδα δεν έκανε μεταγραφές φέτος και διατήρησε την ομοιογένεια της που είναι η δύναμη της. Για την πορεία της ομάδας του είπε ότι, “δυστυχώς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας μέχρι στιγμής και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.”

Ο ίδιος σκεπτόμενος την καριέρα του δεν στέκεται στους τίτλους αλλά στο ταξίδι που τον οδήγησε στο σήμερα.

Είναι της φιλοσοφίας, ότι οι αθλητές μαθαίνοντας να είναι σωστοί με τον εαυτό τους και κύριοι των επιλογών τους μπορούν να αποτελούν ένα σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Το ήθος των Ελλήνων αθλητών είναι μεγάλο και αυτό  τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό είναι μια επένδυση και για εκείνον και για την ομάδα.  Μια ομάδα σε κρίνει αρχικά για την αγωνιστική κατάσταση και έπειτα για τον χαρακτήρα.

Σχετικά με την ήττα της ομάδας  από τον Μίλωνα, είπε, ότι ο Μίλωνας είναι μια αξιόμαχη ομάδα, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και δεν έχουμε μάθει να κερδίζουμε με το όνομα αλλά παίξαμε άσχημα και το αναγνωρίζουμε.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια ήττας από τον ΠΑΟΚ, εάν θέλει να μιλά για διεκδίκηση του τίτλου. Σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι, γιατί και ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατηγορία και θα δώσουν ολοι την ψυχή τους γι’ αυτό.

Ένα από τα δύσκολα του επαγγέλματος είναι να κερδίζεις τους φίλους σου και να βάζει όριο ότι  “έξω από το γήπεδο είμαστε φίλοι και μέσα στο γήπεδο είμαστε εχθροί και θα προσπαθήσω να σε κερδίσω.” 

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση