ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ξανθόπουλος Λ. “Πρωτίστως μας ενδιαφέρει η υγεία των αθλητών σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ”(Βίντεο)

Στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο Web TV Avena 97,7 ήταν καλεσμένος ο Γενικός Αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας Λεωνίδας Πιτούλιας.

Η ομάδα του Φίλιππου μετά την δυσκολία που αντιμετώπισε, να κολλήσουν οι παίκτες κορωνοϊό, επιστρέφει στο γήπεδο την Κυριακή και υποδέχεται τον ΟΦΗ και όπως είπε ο κύριος Ξανθόπουλος δεν υπάρχουν προγνωστικά για τον αγώνα. Στεναχωριόμαστε γιατί δεν έχουν επιστρέψει όλοι οι αθλητές στον αγωνιστικό χώρο και όλοι οι αθλητές θέλουν χρόνο για να επανέλθουν.

Στον ΟΦΗ βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού και η σκέψη του είναι εάν θα έρθει όλη η ομάδα ή όχι.

Σχετικά με το League Cup και τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Σύρο επιδιώκουν να τα παίξουν στη Βέροια, όπως ήταν και ο προγραμματισμός. Αυτό θα είναι καλύτερο για την ομάδα.  Ωστόσο, δεν είναι κάτι σίγουρο και το προσπαθούν. Άλλωστε φέτος είναι ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να προβλέψει κάνεις τίποτα.

Σχετικά με την πρόταση γάμου που έκανε ο κουμπάρος του και πρόεδρος της ομαδας του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας στην αγαπημένη του Ιωάννα είπε ότι πήγαν όλα κατ’ ευχήν, ήταν δίπλα του στην πρόταση γάμου και ήταν  όλα φανταστικά.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

Απάντηση