ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Πιτούλιας Δ. για την ονειρική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιωάννα (βίντεο)

Ο Δημήτρης Πιτούλιας πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας και η αγαπημένη του Ιωάννα ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, οι οποίοι αποκάλυψαν λεπτομέρειες της ονειρεμένης πρότασης γάμου που έκανε ο Δημήτρης στην Ιωάννα την γιορτή των ερωτευμένων 14 Φεβρουαρίου στο Σέλι.

Όπως είπε η Ιωάννα, δεν το περίμενε τόσο σύντομα αλλά ήταν σίγουρη ότι ο Δημήτρης θα σκεφτόταν κάτι πρωτότυπο για την ημέρα των ερωτευμένων γιατί του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις , αλλά δεν φαντάζονταν πρόταση γάμου.

Ήταν μια πρόταση γάμου βγαλμένη από παραμύθι και σκηνοθετημένη με χολιγουντιανά πρότυπα. Στους -10 βαθμούς κελσίου στο Σέλι είχε στηθεί ένα μοναδικό σκηνικό με την πολύτιμη βοήθεια κάποιων στενών φίλων τους και του κουμπάρου τους, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, γενικό αρχηγό του Φίλιππου Βέροιας. Τοτε ο Δημήτρης έδωσε στην εκλεκτή της καρδιάς του ένα μονόπετρο και εκείνη συγκινημένη δέχτηκε!

Όπως είπε το ζευγάρι κύλησαν όλα όπως τα είχαν φανταστεί!

Πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά και ο γάμος τους θα κρύβει πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα έχουν σχέση και με το βόλεϊ.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και την Ιωάννα να είναι πάνω από όλα υγιείς, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!!!

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση