ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Τσαγκαλίδης Ν. “Η ευχαρίστηση του προπονητή είναι όταν οι αθλητές του παίζουν καλό βόλεϊ”(Βίντεο)

Ο Νώντας Τσαγκαλίδης, προπονητής στον ΓΑΣ Μελίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  Volley Life και στο ράδιο Web TV Avena 97,7.

Σχετικά με την αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της πανδημίας είπε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και με προσπάθεια θα βρούνε οι αθλήτριες και οι αθλητές τους ρυθμούς τους.

Το φετινό πρωτάθλημα δεδομένης της κατάστασης “γίνεται για να γίνει”. Ο ίδιος πιστεύει ότι το ελληνικό βόλεϊ θα ανέβει τα επόμενα χρόνια.

Για τον Φίλιππο Βέροιας είπε ότι φαίνεται δεμένη ομάδα και έχει μια καλή ανοδική πορεία, έχει μέλλον!  Αποτελεί κίνητρο για να προσελκύσουμε και αγόρια στο άθλημα.

Ακόμη τόνισε , ότι ευχαρίστηση του προπονητή είναι να παίζουν οι αθλητές του καλό βόλεϊ. Ειδικά όταν οι αθλητές δεν είχαν ιδέα με το άθλημα και φτάνουν να παίζουν έναν καλό αγώνα η ευχάριστη του προπονητή είναι μεγαλύτερη.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ακόμη ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Γκιούρδας Μάριος, ο Μίλτος Τσαρκατόγλου παίκτης του Μίλωνα και η Μαριαλένα Αρτακιανού λίμπερο στην εθνική ομάδα και παίκτρια στον ΑΟ Θήρας.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

Απάντηση