ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εδώ και τώρα: ο νομικός Κουμπουλίδης Λ. ενημερώνει και απαντά για τον Νέο Πτωχευτικό Νόμο(Βίντεο)

ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΜΕ ΤO ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ  «ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ή ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ»;

Ενημέρωση και απαντήσεις δίνει ο έγκριτος Νομικός και ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης οφειλών δικηγόρος κ. Λάζαρος Κουμπουλίδης (ιδρυτής των δικηγορικών γραφείων )στην εκπομπή Εδώ και τώρα με τη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Ο κύριος Κουμπουλίδης έκανε λόγο για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της παγκόσμιας πανδημίας – υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Το αποτελεσμα απο την κατασταση αυτή είναι κλειστά μαγαζιά, ανεργία, οφειλές σε προμηθευτές, απλήρωτοι εργαζόμενοι, απλήρωτοι λογαριασμοί, απλήρωτα ενοίκια, απλήρωτες δόσεις.

Στην συνέντευξη μιλά αναλυτικά για τον πτωχευτικό νόμο απαντώντας στα δύσκολα ερωτήματα:

Ποιους θα ωφελήσει και ποιους θα …ισοπεδώσει ο νέος Πτωχευτικός Νόμος;

Τι πρέπει να κάνουν αυτοί που τους συμφέρει να ενεργοποιήσουν τις νέες διατάξεις και πως μπορούν να αποφύγουν την οικονομική τους καταστροφή όσοι πλήττονται από το νέο Νόμο;

Παρακολουθήστε την συνέντευξη στο βίντεο:

Λάζαρος Κουμπουλίδης (ιδρυτής των δικηγορικών γραφείων «ΙΣΟΝΟΜΙΑ στη Βέροια, τηλ. 2331021703 email isonomia@isonomia,gr  www.isonomia.gr )

Απάντηση