ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Αρτακιανού Μ. “Η θέση του λίμπερο είναι στην Ελλάδα αδικημένη”(Βίντεο)

Η Μαριαλένα Αρτακιανού λίμπερο της Εθνικής ομάδας και παίκτρια του ΑΟ Θήρας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021.

Όπως είπε η ίδια το μυστικό της επιτυχίας της ομαδας, που συνεχίζει για 7η χρόνια είναι, ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα το κάνουν με πολλή αγάπη.

Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδυναμωθεί αρκετά και πολλές αθλήτριες  έχουν αποχωρήσει. Οι πιο δυνατές  ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα είναι η Σαντορίνη, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και το Μαρκόπουλο.

Από το παιχνίδι με τον Άρη που κέρδισαν 3-2 κρατάνε την νίκη και την ψυχή που έβγαλε η ομάδα. Οι ομάδες θέλουν χρόνο να βρουν τα πατήματα τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο προπονητής του ΓΑΣ Μελίκη Νώντας Τσαγκαλίδης, ο οποίος την ρώτησε για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το λίμπερο. Η Μαριαλένα Αρτακιανού  συμφώνησε οτι η θέση του λίμπερο είναι στην Ελλάδα αδικημένη  και πιστεύει ότι το λίμπερο πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες, να ενώνει την ομάδα μαζί με τον πασαδόρο και να δουλέψει την ψυχολογία του.

Για τον Φίλιππο Βέροιας, στην οποία παίζει και ο αδερφός της Δημήτρης Αρτακιανός, πιστεύει ότι έχει πολλές δυνατότητες και έχουν κάνει μια πολύ καλή αρχή που ελπίζει μόλις ξεπεράσουν τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό να την συνεχίσουν.

 

Απάντηση