ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Τσαρκατόγλου Μ. “Ο Μίλων έκανε την έκπληξη και ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που την υπέστη. (Βίντεο)

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena Fm 97,7 ήταν ο Μίλτος Τσαρκατόγλου παίκτης του Μίλωνα. 

Για την μεγάλη νίκη της ομαδας του που κατάφερε να νικήσει την περσινή  πρωταθλήτρια ομάδα τον Παναθηναϊκό είπε, ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και δεν την περιμένανε. Όλα θα κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους, από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την προσπάθεια και δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Ο Μίλωνας έκανε την έκπληξη και ήταν η ομάδα του Παναθηναϊκού αυτή που την υπέστη. 

Οι στόχοι της ομαδας είναι να παίζουμε όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται και σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα με την Κηφιασιά δήλωσε, ότι η Κηφισιά βρίσκεται παραδοσιακά σε υψηλές θέσεις στη Volleyleague, έχει χτυπηθεί από την πανδημία και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις απουσίες προσπαθώντας  για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εξαιτιας της πανδημίας θεωρεί, ότι οι ομάδες δεν θα δείξουν το αποτέλεσμα που θα έδειχναν εάν το πρωτάθλημα διεξάγονταν κανονικά.

Απάντηση