ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Δ. Πιτούλιας “Περιμένουμε τους παίκτες μας να επιστρέψουν και αποκλείουμε να κόλλησαν από την Κηφισιά” (Βίντεο)

Volley Life: Δ. Πιτούλιας “Περιμένουμε τους παίκτες μας να επιστρέψουν και αποκλείουμε να κόλλησαν από την Κηφισιά” (Βίντεο)

Καλεσμένος στο στούντιο του ράδιο web tv Avena 97,7  και στην εκπομπή Volley Life ήταν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας. 

Η άτυχη στιγμή, να νοσήσουν οι αθλητές από κορωνοϊό ήρθε όταν η ομάδα είχε φορτσάρει. Το σημαντικότερο για εμάς, όπως δήλωσε ,είναι η υγεία των αθλητών και να επιστρέψουν όταν είναι έτοιμοι στους αγωνιστικούς χώρους. Η επικοινωνία με τους αθλητές είναι σε καθημερινή βάση και μέχρι στιγμής το περνούν με ελαφρά  συμπτώματα.

Σχετικά με το League Cup το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Βέροια τέλος Φεβρουαρίου,  είπε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί όπως άλλωστε θα συμβεί και με το Κύπελλο,  γιατί ως πρώτο μέλημα της Ομοσπονδίας είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα οριστούν νέες ημερομηνίες.  Ακόμη, τόνισε οτι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Απριλίου, γιατί στη συνέχεια οι παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες  για τους  Ολυμπιακούς Αγώνες και για τα προκριματικά των Πανευρωπαϊκών.

Στα σενάρια που ακούγονται, ότι η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας κόλλησε από τους παίκτες της Κηφισιάς απαντά, ότι το παιχνίδι αυτό έπρεπε να γίνει βάσει κανονισμού.  Ωστόσο,  αποκλείει το ενδεχόμενο να κόλλησαν από εκεί, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να είχαν κολλήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας Ξανθόπουλος που ήταν συνέχεια κοντά με τους αθλητές. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να κόλλησαν από κάπου αλλού.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Δημήτρη Πιτούλια στο στούντιο βρίσκονταν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Ελισάβετ Αρνάκη και Κωνσταντίνα Παπαεμμανουήλ, οι οποίες συνεχάρησαν τον πρόεδρο για τις επιτυχίες της ομάδας εκφράζοντας τον θαυμασμό τους που η ομάδα από μικρότερες κατηγορίες  έφτασε να πρωταγωνιστεί στα σαλόνια της Volleyleague.

Επίσης, τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Βόλεϊ κύριος Καραμπέτσος Γιώργος, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της Βέροιας μέχρι τώρα και συνεχάρη τον κ. Πιτούλια για το έργο που επιτελεί ο ίδιος και η διοίκηση του.

(Περισσότερα για τη συνέντευξη του προέδρου εδώ)

Περισσότερα δείτε το βίντεο:

Απάντηση