ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ν. Ζαλμάς προπονητής Κηφισιάς “Μια σεζόν χωρις προγνωστικά. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να γυρίσουν υγιείς”(βίντεο)

Volley Life: Ν. Ζαλμάς προπονητής Κηφισιάς “Μια σεζόν χωρις προγνωστικά. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να γυρίσουν υγιείς”(βίντεο)

Καλεσμένος στο ράδιο web tv Avena 97,7  και στην εκπομπή Volley Life ήταν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς.

Ο κύριος Ζαλμας περιέγραψε πως βίωσε η ομάδα της Κηφισιάς τον κορωνοϊό και δήλωσε ότι περιμένουν να γυρίσουν οι αθλητές του μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες ξεκινώντας νέο γύρο  προετοιμασίας.

Έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του για το ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Είναι μια σεζόν που έχει καταστραφεί, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γυρίσουν υγιείς στο γήπεδο οι αθλητές και από εκεί θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Για το παιχνίδι με το ΟΦΗ είπε ότι, δεν νομίζει να είναι ένα εύκολο παιχνίδι, γιατί δουλεύουν να ξαναφτιάξουν μια νέα ομάδα σε σύντομο χρόνο.

Ακόμη, επεσήμανε, ότι δεν έχει σημασία κανένα αποτέλεσμα από την στιγμή που κάποιες ομάδες δεν είναι στην αρχική τους κατάσταση. Εύχεται σύντομα να είναι όλοι υγιείς στο γήπεδο και τα αποτελέσματα να κρίνονται εκεί βάσει της απόδοσης των 14 παικτών.

Τέλος, ευχήθηκε στην ομάδα της Βέροιας και στους αθλητές της γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Περισσότερα δείτε το βίντεο:

Απάντηση