ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ξανά υποψήφιος ο Γ. Καραμπέτσος στην Ομοσπονδία. Δεν υπάρχει προοπτική έναρξης των υπόλοιπων πρωταθλημάτων(Βίντεο)

Volley Life: Ξανά υποψήφιος ο Γ. Καραμπέτσος στην Ομοσπονδία. Δεν υπάρχει προοπτική έναρξης των υπόλοιπων πρωταθλημάτων(Βίντεο)

Ειδήσεις βγήκαν από την εκπομπή Volley Life από την συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο web tv Avena 97,7 την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ κύριος Καραμπέτσος Γιώργος. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης βρισκόταν στο στούντιο οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνα Παπαεμμανουήλ και Ελισάβετ Αρνάκη,  οι οποίες εκδήλωσαν την αγωνία τους, αν υπάρχει η προοπτική  να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών. Ο κύριος Καραμπέτσος απάντησε: “Λυπαμε που θα σας απογοητεύσω, η προοπτική αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει, δεν περνά από το δικό μας χέρι κάτι, αυτοί που αποφασίζουν είναι οι επιστήμονες και η πολιτεία.”  και ευχήθηκε σύντομα να ξεπεραστεί αυτό το κακό.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο επίσκεψης του στη Μακεδονία  στο αμεσο μέλλον και παραχώρησης δια ζώσης συνέντευξη στο σταθμό είπε, και βγήκε η είδηση, ότι είναι στις προθέσεις του να επισκεφτεί τη Μακεδονία, αλλά ως πρόεδρος θα την επισκεφθεί αν και εφοσον επανεκλεγεί στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, όπου θα είναι ξανά υποψήφιος. 

Επίσης, στο στούντιο βρίσκονταν ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρης Πιτούλιας, τον οποίο συνεχάρη για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

 

Απάντηση