ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Σπουδαία εμφάνιση των κοριτσιών Βόλεϊ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων που κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη τον Αίολο με 0-3 σετ

Σπουδαία εμφάνιση των κοριτσιών Βόλεϊ του που κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη τον Αίολο με 0-3 σετ

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-3

Ένα ακόμη νικηφόρο πέρασμα από το ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έκαναν οι κορασίδες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και έφτασαν στη 10η νίκη τους συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τα κορίτσια του Μέγα Αλέξανδρου μπήκαν στο γήπεδο με πολύ καλή διάθεση και παίζοντας οργανωμένα, δημιούργησαν πολύ εντυπωσιακές επιθέσεις με όμορφα τελειώματα, έβγαλαν δύσκολες άμυνες και με τα δυνατά σέρβις τους κατάφεραν να πάρουν πολλούς πόντους.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στις πιο άπειρες παίχτριες, οι οποίες χάρισαν πολύτιμους πόντους στην ομάδα και ιδιαίτερα στην μικρότερη σε ηλικία παίχτρια, Χούχα Ναόμι, που μόλις 11 χρονών κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία δυνατά καρφιά αντιπάλων πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι συνεχόμενες νίκες της ομάδας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της σκληρής δουλειάς που γίνεται, τόσο από τις παίχτριες, όσο και από την coach Βασιλακάκη Μαρία και έχουν ως αποτέλεσμα να προστίθενται συνεχώς όλο και περισσότερα νέα μέλη στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, προκειμένου να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία της ομάδας.

Τελικό σκορ: 14-25, 23-25,17-25

Σύνθεση ομάδας: Χουχα Σοφία, Χουχα Ναουμι, Πέρσα Παύλου, Μαρία Παύλου, Γρηγοράκη Ιωάννα, Μακριδου Ιωάννα, Σαμλιδου Θεοπούλα, Φεσατιδου Άρτεμη, Χριστοδουλοπούλου Βασιλική

Προπονήτρια: Βασιλάκη Μαρία

Απάντηση