ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με εντυπωσιακή εμφάνιση τα κορίτσια του βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κέρδισαν 3-0 σετ την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.(βίντεο αγώνα και δηλώσεων)

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Με εντυπωσιακή εμφάνιση τα κορίτσια του βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κέρδισαν 3-0 σετ την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Μία πολύ όμορφη αναμέτρηση και για γερά νεύρα, παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Κυριακής 12/1 οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας μεταξύ των ομάδων του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών,για το πρωτάθλημα Β’Εθνικής Γυναικών.

Το σκορ δείχνει και από μόνο του ότι το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και στα τρία σετ. Μάλιστα η ομάδα της Αλεξάνδρειας στο πρώτο κατάφερε να γυρίσει το 22-24 και να το κάνει 26-24.Ενώ στο τρίτο βρέθηκε να χάνει με 7 πόντους και στο τέλος να κερδίζει το τρίτο σετ και τον αγώνα με 25-22.Το δεύτερο είχε τελειώσει 25-21

Τα κορίτσια και των δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος δύναμη και διάθεση για νίκη. Όμως οι της Αλεξάνδρειας την Θέλανε περισσότερο και στο τέλος ήταν οι νικήτριες με το τελικό 3-0

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις στην κάμερα του Ράδιο AVENA 97,7 και avena.gr έκαναν ο προπονητής Γιάννης Σταυρόπουλος και οι αθλήτριες Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα και Αρνάκη Ελισσάβετ.

Και οι τρεις επισήμαιναν τις δυσκολίες του αγώνα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και την καλή αντίδραση της Ομάδος,όταν βρέθηκε πίσω με 7 πόντους στο τρίτο σετ.

βίντεο όλου του αγώνα.

Απάντηση