ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαιρετική εμφάνιση και 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα η Βασιλική Ντούση!

Η κορυφαία διοργάνωση κλειστού στίβου εντός συνόρων πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού ανδρών – γυναικών συγκέντρωσε τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών της χώρας, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να πιάσουν το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του επόμενου μήνα (1-3/3) στη Γλασκώβη.

Φέτος τους αγώνες μετάδωσε απευθείας η κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ3) Σάββατο (19.00-20.30) και Κυριακή (18.00-20.00), ενώ η είσοδος για τους φιλάθλους ήταν δωρεάν, ώστε να βρεθούν στις κερκίδες του ΣΕΦ για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και να ζήσουν στιγμές που μόνο ο στίβος ξέρει να προσφέρει.

Η αθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας,Βασιλική Ντούση,έκανε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 6η θέση μεταξύ των αθλητών που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Η αθλήτρια του ομοσπονδιακού προπονητή,Θωμά Πάντου,Βασιλική Ντούση με άλμα στα 12.11μ στο τριπλούν και με 5 άλματα πάνω από 12μ. πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κατακτώντας την 6η θέση.

Η πρωταθλήτρια του ΓΑΣ κατάφερε για πρώτη φορά να μπει στην 6αδά διεκδικώντας με αξιώσεις κάτι καλύτερο.Μια ακόμη συμμετοχή,μια ακόμη διάκριση για την Βασιλική Ντούση συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις!

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση