ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 11/2 και καλή εβδομάδα

Η ενέργεια του Άρη από το ζώδιο του Κριού σε όψη με τον Ουρανό -μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου- θα φέρει αυθορμητισμό, ενδεχομένως και επιθετικότητα. Ίσως πολλοί από εσάς αισθανθούν μια εσωτερική πίεση να περισσεύει και να γίνεται όλο και πιο δύσκολα διαχειρίσιμη, κάτι όμως που μπορεί να σας ωθήσει στη δράση και την αποτίναξη των δεσμών που σας ταλαιπωρούν. Θα βρείτε το κουράγιο να κάνετε τη διαφορά στη ζωή σας και ίσως με έναν έξυπνο ή νεωτεριστικό τρόπο.

Στις 14 Φεβρουαρίου ξεκινάει το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που δεν τη χαρακτηρίζει η αρμονία. Είναι ωστόσο μια εξαιρετική περίοδος να ολοκληρώσουμε ενέργειες και δράσεις που ξεκίνησαν, όσο ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιο του Κριού. Ιδανικό είναι το πέρασμα αυτό και για ένα γενικό ξεκαθάρισμα στόχων, δράσεων και σχέσεων, με γνώμονα την πραγματική τους αξία για τη ζωή μας, επαγγελματική ή κοινωνική. Με τον τρόπο αυτό θα αποβάλλουμε κάθε τι περιττό και θα μπορέσουμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε ό,τι αξίζει πραγματικά να διατηρηθεί.

ΚΡΙΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας, ο Ερμής, κυβερνήτης της εργασίας και της υγείας, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο οίκο σε πτώση. Σε θέματα εργασίας και υγείας θα υπάρχει δύσκολη συνεννόηση και μπλοκαρισμένες επικοινωνίες. Η διέλευση του Άρη από τον 10ο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου σου δίνει ιδιαίτερη εύνοια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Καθώς δεν υπολογίζεις κούραση ή κινδύνους, φαίνεται να έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Πρέπει όμως να προσέξεις, αν δεν ανήκεις στο ελεύθερο επάγγελμα, να αποφύγεις ρήξεις με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Εργάσου σιωπηλά και μεθοδικά, αποφεύγοντας τους παληκαρισμούς και η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου. Η εβδομάδα αναμένεται να είναι αρκετά πιο σταθερή και ήρεμη από συναισθηματικής άποψης, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι πηγές ανησυχίας ή τριβών. Ο Δίας θα οξύνει το ερωτικό σου ένστικτο και θα είναι υπεύθυνος για έντονες ερωτικές στιγμές που θα βιώσεις με το ταίρι σου. Θα συνεπικουρήσει σε αυτό η Αφροδίτη, καθώς και ο Άρης, ο πλανήτης σου, που όμως θα θέσουν και πρακτικά θέματα στο τραπέζι, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο μια ισορροπία. Αν είσαι single, η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή, κάτι που θα οφείλεται στο ευεργετικό τρίγωνο της Σελήνης. Με ανανεωμένο πάθος θα ζήσεις εξαιρετικές ερωτικές στιγμές.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Άρη στο ζώδιό σου ευνοεί τη δημιουργία αυτήν την εβδομάδα. Θα είσαι γεμάτη δυναμισμό, πάθος για επιτυχία, τονωμένη φιλοδοξία και ένα έντονο ηγετικό προφίλ κάνει αισθητή την παρουσία σου στον επαγγελματικό χώρο. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράσεις που θα σε βγάλουν από τους συνηθισμένους ρυθμούς δουλειάς, θα πάρεις αποφάσεις που ίσως να είναι νεωτεριστικές για τα δικά σου δεδομένα και θα είσαι περισσότερο τολμηρή από ότι συνήθως. Με τη διέλευση του Άρη στον 1ο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου διεκδίκησε τα δικαιώματά σου, αδιαφορώντας εάν από τη συμπεριφορά σου θίγονται κάποιοι άλλοι. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι σε μόνιμη σχέση, κατά την περίοδο αυτή το ταίρι σου θα βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου. Όλα θα ξεκινάνε και θα καταλήγουν σε αυτό. Θα κάνεις τα πάντα για να είναι ευτυχισμένο και θα το πετύχεις σε μεγάλο βαθμό. Αν είσαι single, θα έχεις μια εξαιρετικά μεγάλη δύναμη αποπλάνησης, που θα σε κάνει να απορείς και εσύ η ίδια, ενώ θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές δεν θα χρειάζεται να κάνεις την παραμικρή κίνηση για να προσελκύσεις το ερωτικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Η θέση του Ουρανού υπόσχεται αλλαγές. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλή για καινούριες δράσεις, ομαδική δουλειά και καινοτόμες παρεμβάσεις. Η σύνοδος του Άρη ενισχύει τη δημιουργία. Κατά τα μέσα της εβδομάδας τα φιλόδοξα σχέδιά σου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς θέματα συναισθηματικής φύσης φαίνεται να έρχονται σε πρώτο πλάνο και να σε απασχολούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Χρήματα θα εισρεύσουν στο ταμείο σου σε ικανοποιητικό βαθμό, κυρίως μέσα από συνέργειες και συνεργασίες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, εκτός και αν κάνεις κάποια παράτολμη ενέργεια και τινάξεις τα οικονομικά σου στον αέρα. Με τη διέλευση του Άρη στον 12 οίκο στις 14 Φεβρουαρίου να είσαι σε ετοιμότητα για να αποφύγεις δολοπλοκίες, μηχανορραφίες και συκοφαντίες εις βάρος σου από κάποιους καλοθελητές. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, η θέση του Δία σε ευνοεί. Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά ένα θετικό διάστημα για τη διευθέτηση προβλημάτων της καθημερινότητάς σου και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων επικοινωνίας. Οι ρομαντικές αποδράσεις μπορούν να διαδραματίσουν έναν καταλυτικό ρόλο στη σχέση σου και να φέρουν μια καινούρια ισορροπία. Αν είσαι single, αυτή ακριβώς η περίοδος, με το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου, σε ευνοεί. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Η ακτινοβολία σου θα είναι έντονη, η προσωπικότητά σου θα λάμπει και η εκπλήρωση των πόθων σου δεν θα αργήσει να έρθει!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, του σεξ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης, κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα θέματα καριέρας θα δραστηριοποιηθείς, θα πάρεις πρωτοβουλίες με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ακόμη κι αν οι συνθήκες εργασίας δεν σε ικανοποιούν, ακόμα κι αν έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας ή αισθάνεσαι ότι δεν έχεις την ελευθερία κινήσεων που δικαιούσαι ώστε να μεγαλουργήσεις, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αποδειχτεί ότι οι προσπάθειές σου δεν πάνε χαμένες. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ουρανού είναι κάτι που υπόσχεται επιτυχία και αναγνώριση των κόπων σου, μια πιθανή προαγωγή ή ένα απρόσμενο δώρο της τύχης. Με τη διέλευση του Άρη στον 11ο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου, η υποστήριξη των άλλων θα σου φανεί πολλαπλά χρήσιμη, και μάλιστα ανθρώπων που έχουν κοινά με σένα ενδιαφέροντα. Αντιδράσεις μπορεί να αντιμετωπίσεις από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματα και τους στόχους σου και προς τα πού αυτά προσανατολίζονται. Στον ερωτικό τομέα, η ατμόσφαιρα είναι λίγο περίεργη και προς το τέλος της εβδομάδας ίσως νιώσεις πεσμένη και απογοητευμένη. Υπεύθυνη θα είναι η επιρροή του Κρόνου για το κλίμα αυτό, που θα φέρει στην επιφάνεια τα αδύναμα σημεία της σχέσης σου ή θα αποκαλύψει κάποιες κρυφές πτυχές που θα σε στεναχωρήσουν. Προσοχή θα χρειαστεί για τις singles του ζωδίου στις καινούριες σχέσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν την περίοδο αυτή, ιδίως μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, γιατί υπάρχει η πιθανότητα εκμετάλλευσης των συναισθημάτων σου από άτομα που έχουν κρυφές σκέψεις και βλέψεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

ΛΕΩΝ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η θέση του Άρη θα σε βοηθήσει να προβάλεις την ηγετική σου φυσιογνωμία, θα τονώσει το αγωνιστικό σου πνεύμα, θα έχεις αυξημένες φιλοδοξίες και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Από οικονομικής άποψης δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι ροές μετρητών στα ταμεία σου θα είναι κανονικές. Η μόνη απειλή για τα οικονομικά σου είναι ο κακός σου εαυτός και οι λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να κάνεις και να προκαλέσεις ζημιές στο πορτοφόλι σου. Η διέλευση του Άρη στον 10ο οίκο σου στις 14 Φεβρουαρίου σου δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης. Θα επιθυμήσεις να πάρεις κι εσύ τη μερίδα ευτυχίας που σου αναλογεί. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να προέρχεται από το χώρο της δουλειάς ή των σπουδών σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να πραγματοποιήσεις καινούρια ξεκινήματα, αρκεί να έχει κάνει καλές επιλογές.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η θέση του Άρη σε ευνοεί. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά μέσα από τη δικτύωσή σου και τη συμπαράσταση των γύρω σου -συναδέλφων και προϊσταμένων. Η δουλειά σου τώρα αρχίζει να παίρνει μορφή και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Από οικονομικής άποψης η εβδομάδα έχει εκπλήξεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σου από μια καινούρια συμφωνία που θα κάνεις και θα αποδειχτεί συμφέρουσα ή από μια αύξηση που θα σου δώσει το αφεντικό σου. Τη διέλευση του Άρη στον 9ο οίκο είναι καλύτερα να την εκμεταλλευθείς για πνευματικές ασχολίες, μελέτη και ενασχόληση με πνευματική γενικά εργασία. Υπερασπίσου το δίκιο σου αλλά όχι με φανατισμό και κυρίως απόφυγε να έλθεις σε ρήξη με το νόμο. Μην ξεκινάς τώρα νομικές διεκδικήσεις ή δικαστικούς αγώνες. Στον αισθηματικό τομέα, το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Θα έχεις κάποιες αμφιβολίες για το σύντροφό σου. Θα αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, ότι έχεις χάσει την επαφή, ότι είναι απόμακρος και ότι τα συναισθήματά του απέναντί σου έχουν αλλάξει. Θα αρχίσεις πιθανόν να αισθάνεσαι την απειλή από ένα άλλο άτομο που προσπαθεί να δυναμιτίσει τη σχέση σας. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να αποφύγεις πισωγυρίσματα σε μια σχέση του παρελθόντος. Απλά θα ταλαιπωρηθείς και ίσως να πληγωθείς χωρίς λόγο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

ΖΥΓΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας οι συνεργασίες είναι αυτές που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στα θέματα καριέρας. Από τη σχέση σου με τους γύρω σου, συνεργάτες ή συναδέλφους, θα εξαρτηθεί αν θα κάνεις βήματα προόδου ή οπισθοχώρησης. Έχεις πάντως τη δυνατότητα να εμπνεύσεις και να κινητοποιήσεις τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου σε ένα καινούριο project, να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να γνωρίσεις άτομα που θα μοιράζονται τις ίδιες ιδέες ή ανησυχίες με σένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις τα στηρίγματα που έχεις ανάγκη αυτήν τη χρονική στιγμή. Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου, θα φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Ίσως να φέρει και μια αντιπαράθεση με ανθρώπους και αυτό θα έχει επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Αν είσαι σε σχέση, η σύνοδος του Ερμή θα κάνει φανερή την ανάγκη σου για μια αλλαγή ή για μια αναπροσαρμογή των όρων της σχέσης σου! Πέρα από αυτό όμως, το ταίρι σου και η σχέση σου θα αποτελεί για σένα το πρώτο σου μέλημα. Με έναν επικοινωνιακό Ερμή να σου δίνει φτερά στις επαφές με τους γύρω σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν είσαι single, με καλές προοπτικές για καινούριες γνωριμίες!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, η πίεση αισθητή, ενώ η αντιπαλότητες και οι συγκρούσεις με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος δεν θα λείπουν. Ωστόσο η θέση του Δία μέσα από το ωροσκόπιο σου σχετίζεται με τα επαγγελματικά και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις με το ταλέντο και την απόδοσή σου. Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα μεγάλο βαθμό αυτοδυναμίας στο χώρο της δουλειάς σου. Από την άλλη, με το εξάγωνο του Ήλιου να φωτίζει το τμήμα του ωροσκοπίου σου που έχει σχέση με τη φήμη και την καταξίωση, δημιουργείς ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Με την διέλευση του Άρη στις 14 Φεβρουαρίου από τον 7ο οίκο η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στη σχέση με το σύντροφό σου. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα θα είναι μαύρα ή άσπρα, φέροντας την ένταση σε οριακά επίπεδα. Δεν θα λείπουν όμως και τα ακραία ερωτικά ξεσπάσματα, μιας και η παρουσία της Αφροδίτης θα φροντίζει να εκτονώνει την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα από το ερωτικό πάθος. Αν είσαι single, η εβδομάδα δεν ευνοεί καινούρια ερωτικά ξεκινήματα, μιας και θα υπάρχει πολύ έντονο το στοιχείο της επιθετικότητας στη συναισθηματική σου ζωή.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα είναι εύκολη και ήρεμη η εβδομάδα. Θα υπάρχει έντονο άγχος, θα έχεις έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέρφους ή συνεργάτες, έκτακτες καταστάσεις και μίνι κρίσεις, θα υπάρχουν όμως και οι ευκαιρίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να φανεί η προσπάθειά σου σε όλη της την έκταση. Η πρόοδός σου παρά τις αντιξοότητες στη δουλειά σου θα είναι εμφανής και οι προοπτικές για το άμεσο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερες. Η διέλευση του Άρη από τον 10ο οίκο θα φέρει επιτυχία και αναγνώριση του έργου σου, θα φέρει όμως και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα. Θα ανταμειφτείς για τον κόπο σου και αυτό είναι που θα αμβλύνει το αίσθημα κούρασης που θα αισθάνεσαι. Από συναισθηματικής άποψης, η εβδομάδα θα είναι εξαιρετική! Θα υπάρξουν καινούριες γνωριμίες καθώς θα έχεις την ακτινοβολία, την ενέργεια και το πάθος που απαιτούνται για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πάθους σου. Αν είσαι single και ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο μόνιμο, αυτή είναι η ευκαιρίας σου! Αν είσαι σε σχέση, η σύνοδος της Σελήνης βοηθά στην ενδυνάμωση των δεσμών σου με το σύντροφό σου. Προγραμμάτισε ρομαντικές αποδράσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν να βρεθείς με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σύνοδος του Άρη και η θέση του Ερμή ευνοεί επαφές, συζητήσεις, ανοίγματα, επεκτάσεις και οτιδήποτε καινούριο έχεις σκοπό να κάνεις στον τομέα της καριέρας σου. Μπορεί να συζητήσεις τις λεπτομέρειες, άφησε όμως την οριστικοποίηση οποιονδήποτε οικονομικών όρων για την επόμενη εβδομάδα, που τα πράγματα θα είναι πιο συμφέροντα για σένα. Στον οικονομικό τομέα επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνεις μια σφιχτή διαχείριση. Ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου υπάρχουν, αλλά θα φανούν καλύτερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις και κυρίως μη ρισκάρεις το οικονομικό σου μέλλον. Η διέλευση του Άρη από τον 1ο οίκο τονίζει το εγώ και την προσωπική σου ελευθερία. Τα αισθηματικά σου φαίνεται να τα βάζεις σε δεύτερη μοίρα αν είσαι σε σχέση, μιας και θα υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα σε απασχολούν. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να είναι πάντοτε αυτονόητο για το σύντροφό σου. Οπότε, ίσως αντιμετωπίσεις γκρίνιες, διαπληκτισμούς ή ζήλια που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι single, θα έχεις άλλα πιεστικά θέματα να επιλύσεις, δεν αναμένεται να σε απασχολήσουν τα ερωτικά σου ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό σχεδόν όλη την εβδομάδα. Είναι μια περίοδος τώρα που μπορείς με τα λογικά και καλά μελετημένα επιχειρήματά σου να πείσεις τους ακροατές σου και να χαράξεις μια νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα. Για να μπορέσει βέβαια να αποδώσει το καινούριο χρειάζεται μακρά προετοιμασία και καλός σχεδιασμός, και η περίοδος αυτή ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Το πέρασμα του Άρη από τον τέταρτο οίκο σου, θα σημάνει κάποια αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, που βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθούν τώρα. Μόνο η σκληρή εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο θα δώσει κάποια διέξοδο, αλλά μην επιχειρήσεις να τακτοποιήσεις οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα αυτήν τη χρονική στιγμή, γιατί δεν είναι ευνοϊκό το timing. Αν είσαι σε σχέση, θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα. Η συζήτηση και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα είναι η λύση για να επανέλθει η ισορροπία στη σχέση. Αν είσαι single, δυστυχώς αυτή δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Απόλαυσε τις κοινωνικές σου συναναστροφές και άφησε τα υπόλοιπα να έρθουν στην ώρα τους.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια καλή εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου. Θα έχεις ευκαιρίες για να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που έχεις χαράξει, θα πρέπει όμως να κάνεις έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σου και να διαπιστώσεις ποια πράγματα έχουν λειτουργήσει θετικά και τι δεν έχει αποδώσει όσο θα περίμενες. Δεν είναι ωστόσο κατάλληλη η εποχή να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές, πετώντας οτιδήποτε παλιό και επενδύοντας σε κάτι τελείως καινούριο. Θα είναι πολύ πιο αποδοτικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις ό,τι λειτουργεί θετικά και να αλλάξεις μόνο ό,τι δεν αποδίδει. Με τη διέλευση του Άρη από τον 7ο οίκο η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σου και θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στις σχέσεις σου με το σύντροφό σου. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι η δική σου εριστική διάθεση. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να προστατεύσεις την αρμονία στη σχέση σου. Αν είσαι single, η θέση της Αφροδίτης συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου και υπάρχουν πιθανότητες αυτήν την εβδομάδα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση