ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 26/2

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 26/2

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είναι ισχυρά τα κίνητρά σου σήμερα για να ανανεώσεις ή και να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τα χρήματα και την καριέρα σου. Μια ιδιωτική υπόθεση ή μια αποκάλυψη θα νιώσεις την ανάγκη να τη συζητήσεις με ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης σου. Ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες ή για την επίλυση παλιών προβλημάτων. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε βοηθά να αποφύγεις παρασκηνιακές καταστάσεις. Η συναισθηματική γενναιοδωρία σου γεφυρώνει και την παραμικρή απόσταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες ή επιπόλαιες επιλογές.

Ταύρος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδηλώνοντας την ανάγκη σου για θεραπευτικές δραστηριότητες. Καλό θα ήταν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς δεν είναι ιδανική στιγμή να ανοίξεις ευαίσθητες συζητήσεις ή να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Οι συναισθηματικές διαταραχές μπορούν εύκολα να σε οδηγήσουν σε ασαφή σκέψη. Καλό θα ήταν να είσαι δίκαιη και αντικειμενική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και άφθονο φλερτ.

Δίδυμοι
Η επιθυμία σου σήμερα να βρεθείς με ομοϊδεάτες σου είναι ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά, καθώς και το να απολαμβάνεις σχέσεις χωρίς προσδοκίες. Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή σε μια μικρή προκλητική όψη με την Αφροδίτη, μπορεί να καταλήξεις να λυπηθείς για λόγια που εκφράζονται δημόσια ή αυτά που λες να παρερμηνευτούν. Κράτα μια λογική απόσταση στις συζητήσεις στα εργασιακά. Φρόντισε οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου να έχουν ένα λογικό και δίκαιο χαρακτήρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και κράτα τις κεραίες σου ανοιχτές.

Καρκίνος
Είναι σημαντικό το πρώτο μισό της ημέρας να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς κυρίως στα εργασιακά, μιας και η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σου. Πρώιμες συζητήσεις και συμπεράσματα μπορούν να σε αποσυντονίσουν από τους στόχους σου. Εκμεταλλεύσου τη μέρα και ασχολήσου πιο σοβαρά και ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπερνάς ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματός σου, διεγείροντας την επιθυμία να ξεφύγεις από τα βαριά και περίπλοκα συναισθήματα. Οι λύσεις για τα εργασιακά σου προβλήματα μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Επίλεξε τη σημερινή μέρα αν νιώθεις πως θέλεις να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία επαναφέρει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Παρθένος
Η διαμετακόμιση της Σελήνης στο ηλιακό 8ο οίκο σου στρέφει σήμερα την προσοχή σου σε πιο βαθιά και ουσιαστικά θέματα, και σε ωθεί να ανακαλύψεις μια ανάγκη σου που μέχρι χθες πιθανά και να αγνοούσες. Η αντικειμενικότητα είναι δύσκολη όταν τα συναισθήματα εμπλέκονται με τη λογική. Καθώς η μέρα προχωρά οι τόνοι στις επαγγελματικές συζητήσεις εξομαλύνονται. Επιδίωξε την ουσιαστική, έντιμη και δίκαιη συντροφικότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μην τις υποτιμάς.

Ζυγός
Οι συναισθηματικές και κοινωνικές σου ανησυχίες σήμερα δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς και να είσαι όσο παραγωγική θα ήθελες. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες υπάρχει μια καλύτερη ικανότητα να ξεπεράσεις προβλήματα. Θέσε ένα καλό χρονοδιάγραμμα στα εργασιακά για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα. Το πάθος ανεβαίνει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι έτσι η βραδιά σε αποζημιώνει για το στρες και την κούραση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα.

Σκορπιός
Κάποια προβλήματα επικοινωνίας κρύβει η μέρα σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο με την Αφροδίτη σήμερα το πρωί και μπορεί να είσαι υπερευαίσθητη στα λόγια που εκφράζονται. Προώθησε ένα ένα τα σχέδιά σου στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Παθιασμένο είναι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς και γοητεύεις τους πάντες.

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής είναι σε δευτερεύουσα προκλητική πτυχή της Αφροδίτης και θα μπορούσες να νιώσεις λίγο ανυπόμονη ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να καλύψεις άμεσα τις ανάγκες σου για ασφάλεια και ενθουσιασμό. Ένα πρόβλημα επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις για αυτό επίλεξε τα θέματα που θα τεθούν στα εργασιακά. Απόλαυσε τη συντροφιά, την συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή που σου προσφέρει απλόχερα ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση μπορεί να συμβεί και θα πρέπει να θέσεις εσύ τους όρους σου.

Αιγόκερως
Οι σημερινές πλανητικές όψεις σε ενθαρρύνουν στο να κοιτάξεις βαθύτερα τα συναισθήματά σου, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την ασφάλεια. Ωστόσο κατά το πρώτο μισό της ημέρας πιθανά να μη λείψουν οι εντάσεις ή οι διαφωνίες. Επιδίωξε την προώθηση των στόχων σου στα εργασιακά προσπαθώντας να παραμείνεις προσγειωμένη. Πρόσθεσε διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να σας έχει κουράσει η ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες κοινωνικές επαφές σου φτιάχνουν τη μέρα.

Υδροχόος
Με τον Ερμή σε μια προκλητική πλευρά με την Αφροδίτη το πρώτο μισό της ημέρας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις στην προσπάθειά σου να εξομαλύνεις τις διαφορές και να διατηρήσεις την ειρήνη. Πιθανά λεκτικά σου σφάλματα μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν είναι η στιγμή κατάλληλη για εργασιακές αποφάσεις για αυτό προς το παρόν συμβιβάσου με τις παρούσες συνθήκες. Η συναισθηματικές σχέσεις σου εξομαλύνονται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ σε έχει κουράσει οπότε το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ό,τι είναι πιο μόνιμο και ασφαλές.

Ιχθείς
Οι προσπάθειές σου σήμερα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι λίγο λάθος, λόγω είτε μιας κακής επιλογής λέξεων είτε μιας μικρής προσωρινής αδυναμίας να συνδεθείς με τα πραγματικά συναισθήματά σου. Διατήρησε τη διαλλακτικότητά σου στα εργασιακά και απόφυγε διαφωνίες και υψηλούς τόνους. Παράμεινε ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη του δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ και εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

tlife.gr

Απάντηση