ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε Ισπανία και Νορβηγία ο Πετράκης του “Εν Σώματι Υγιεί” 

Σε Ισπανία και Νορβηγία ο Πετράκης του “Εν Σώματι Υγιεί”

Σε Ισπανία και Νορβηγία θα ταξιδέψει ο βεροιώτης αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” και μέλος της Εθνικής Ομάδας ParaSnowboard Πετράκης Κωνσταντίνός, προκειμένου να λάβει μέρος στους δύο τελευταίους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ParaSnowboard 2019-20. 
 
La Molina, Spain, 01-03/03/2020
Η ελληνική αποστολή αναχωρεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, μέσω Βαρκελώνης, με τελικό προορισμό το χειμερινό θέρετρο La Molina. O Πετράκης θα αγωνιστεί στα αγώνισμα του Banked Slalom (BSL) στην κατηγορία SB-UL, την Κ. Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Μαρτίου.
Hafjell, Norway, 09-16/03/2020
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη Hafjell, βόρεια του Λίλεχαμερ, όπου έγιναν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 1994. Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει μέσω Όσλο, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Ο Πετράκης θα αγωνιστεί στο αγώνισμα Dual Banked Slalom στις 11/03 και στο Snowboard Cross στις 14/03.

Και οι δύο αγώνες εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνει ο αθλητής μας να παραμείνει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος, ώστε να μπορέσει να προκριθεί στους  Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022.

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης θα συνοδεύεται και στους δύο αγώνες από τον προπονητή του Κωνσταντίνο Αλμπανίδη.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον αθλητή του σωματείου μας και πρεσβευτή της Βέροιας και της Ελλάδας στο στο ParaSnowboard, ολόψυχα καλή επιτυχία!!

Τελετή Έναρξης Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων PyeongChang2018
O Πετράκης μαζί με τον προπονητή του Αλμπανίδη  Κων/νο

Απάντηση