ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 16/12 και καλή εβδομάδα.

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 16/12 και καλή εβδομάδα.

Με τι κέφια ξεκινάει η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η καλή σου διάθεση αλλά και η δίψα σου για δράση μεγαλώνει και σου δημιουργεί πρόσθετες υποχρεώσεις που όμως καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να εξετάσεις τις δυνατότητες των επιλογών σου και να μη λειτουργείς επιπόλαια κυρίως στα εργασιακά. Γίνε λίγο πιο ευαίσθητη με τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και εμπιστεύσου τη φαντασία σου. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό για απόψε όπως ένα δείπνο, κλείσε εισιτήρια για μια παράσταση και βοήθα στο να ανέβει η ψυχολογία του. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να μάθεις να φροντίζεις καλύτερα και να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι υπό έντονο έλεγχο και αντιδράς στις επικρίσεις των άλλων, κυρίως ανθρώπων που αγαπάς ιδιαίτερα. Οι συναισθηματικές εκρήξεις ίσως σε κάνουν να πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να αποσπάται από άσκοπα επιχειρήματα στα εργασιακά. Είναι προτιμότερο να διαμορφώσεις μια στρατηγική για τα έργα που θέλεις να αναλάβεις. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για την επίλυση καθυστερημένων θεμάτων και ευκαιρία για μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι θαρραλέα με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να φροντίσεις να τον πλησιάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι σήμερα μπερδεμένη, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να αντιμετωπίσεις τα αντιφατικά συναισθήματά σου. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά και να είσαι υπερβολικά τολμηρή και απαιτητική με τους άλλους και τις επιδιώξεις σου. Αντιμετώπισε τους συνεργάτες με μεγαλύτερο σεβασμό και να εργάζεσαι δίκαια αν θέλεις να πετύχεις. Μην κλείνεις τα μάτια στο πραγματικό και αντιμετώπισε με το διάλογο τα όποια προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα συναισθήματά σου σήμερα συγκρούονται διαρκώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι σε θέση σήμερα να αντιμετωπίσεις πιθανές καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σου. Επίλεξε να αντιμετωπίσεις τις εργασιακές εξελίξεις σαν μια πρόκληση και όχι σαν μια οπισθοδρόμηση. Δεδομένου ότι σήμερα δεν είσαι διατεθειμένη για μια εσωτερική ισορροπία, θα πρέπει να προσέξεις το πως αντιδράς απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μη δημιουργείς προβλήματα και φρόντισε να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Η κυκλοθυμία σου θα μπορούσε να τον απομακρύνει περισσότερο. Θυμήσου να είσαι ανοιχτή σε νέες απόψεις όταν πρόκειται για την επίλυση οικογενειακών υποθέσεων.

ΛΕΩΝ
Αρκετά δυναμικά και με θετική διάθεση ξεκινάς τη βδομάδα σου. Προσεγγίζοντας τα σχέδιά σου με αισιοδοξία θα καταφέρεις να πείσεις και τους πιο επιφυλακτικούς και απαισιόδοξους συνεργάτες για την εγκυρότητα της στρατηγικής και των σχεδίων σου. Μη ζητάς πολλά απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου αντίθετα σήμερα προσπάθησε να τον κατανοήσεις και να του τονώσεις την ψυχολογία. Θα σου είναι ευγνώμων γι’ αυτό και θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται για σένα και διατίθενται να μοιραστούν μαζί σου πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει σήμερα να αντιμετωπίσεις μια εσωτερική δύναμη και ανάγκη να πιέζεσαι συνεχώς για τους άλλους και τα προβλήματά τους. Εστίασε το ενδιαφέρον και στρέψε την ενέργειά σου στον εαυτό σου. Σχεδόν ποτέ δεν αμφιβάλεις για τις ικανότητές σου στα εργασιακά ακόμα κι αν δεν έχεις τη σωστή απάντηση και λύση διαθέσιμη, όπως σήμερα. Αν αισθάνεσαι λίγο βαρετή τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε χρώμα και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, σπάσε το φράγμα που έχεις χτίσει γύρω απ’ τον εαυτό σου και ανοίξου συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ
Οι συμβουλές σου σήμερα είναι σε μεγάλη ζήτηση, γι’ αυτό και έχεις γύρω σου σήμερα φίλους και συγγενικά αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ακεραιότητα και η εμπιστοσύνη που έχεις κατακτήσει με πολύ κόπο στα εργασιακά σε κάνει να νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου και να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λειτουργεί καλύτερα όταν δίνεις και παίρνεις τα αντίστοιχα, γι’ αυτό απόψε φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, βεβαιώσου πως δεν παραγκωνίζεις τον εαυτό σου στην προσπάθειά σου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απόλαυσε σήμερα τις αρμονικές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους. Εξοικονόμησε χρόνο για κοινές δραστηριότητες και χρωμάτισε, δώσε ενδιαφέρον στη μέρα σου. Η σωστή συνεργασία με συναδέλφους είναι σημαντική για εσένα , γι’ αυτό και σήμερα γίνεσαι ιδιαίτερα προσιτή και ευχάριστη μαζί τους. Απόλαυσε την αρμονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέψεις σε κανέναν να τη διαταράξει. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου από ανασφάλειες, προκαταλήψεις και στεγανά και φρόντισε να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανοιχτός τρόπος σκέψης και η θετική σου διάθεση αντικατοπτρίζεται στην ιδιωτική σου ζωή. Χαίρεσαι να μιλάς σήμερα με νέους ανθρώπους, να ανταλλάσσεις απόψεις και να συνδέεσαι περισσότερο με αυτούς που θαυμάζεις. Υπάρχουν αρκετές νέες προοπτικές στα εργασιακά και στην καριέρα σου, αρκεί να τις εντοπίσεις και να τις εκμεταλλευτείς σωστά και άμεσα. Η ερωτική προσέγγιση του αγαπημένου σου απόψε σε κάνει να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, η τρυφερότητα και οι ευαισθησίες σου είναι το ισχυρό σου ατού. Μη φοβηθείς να το χρησιμοποιήσεις λοιπόν στην προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν σκοπεύεις να ανανεώσεις παλιές φιλίες ή να επιλύσεις μια διαμάχη αλλά δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να παραμερίσεις τις ανησυχίες σου και να προχωρήσεις. Η αλληλεπίδραση που έχεις με τους συναδέλφους είναι παραγωγική. Η ικανότητά σου να εργάζεσαι ομαδικά γίνεται αποδεκτή με ενθουσιασμό από εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι καθήκοντα. Θα πρέπει σήμερα να εξασφαλίσεις ένα συνειδητό χρόνο για τον αγαπημένο σου. Φροντίστε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο σας. Εσύ που είσαι μόνη, η απογοήτευση του παρελθόντος συνεχίζει να σου δημιουργεί θλίψη. Βρες τρόπους να ξεχαστείς και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διατήρησε επαφές και ενίσχυσε την κοινωνικότητά σου ειδικά με τους συγγενείς και τους στενούς σου φίλους. Είναι ειλικρινείς μαζί σου οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή τους. Αντιμετωπίζεις τα όποια προβλήματα στα εργασιακά με εξαιρετικό επαγγελματισμό και παρέχεις λύσεις και σωστές απαντήσεις. Απόψε είναι ιδανική η βραδιά για ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ίσως εκπλαγείς κι εσύ με το πόσο ακόμα είναι ζωντανό το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η σαγηνευτική συμπεριφορά σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, γι’ αυτό απόψε φλέρταρε.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας τρόπος για να ανακουφίσεις το άγχος σήμερα είναι να νιώσεις και να προσεγγίσεις τη ζωή με έναν πιο παιχνιδιάρικο και ανέμελο τρόπο. Προσωπικές ανασφάλειές σου μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Μην επηρεάζεσαι και μην απογοητεύεσαι αν δεν έχεις μια άμεση απάντηση ή λύση σε κάθε πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις μια κακή σου διάθεση από τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν σε ρωτήσει τι έχεις, μην του πεις ένα απλό τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

tlife.gr

Απάντηση