ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ Καμποχωρίου επί της Νέας Νικομήδειας με 4-1.(Βίντεο)

Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ Καμποχωρίου επί της Νέας Νικομήδειας με 4-1

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, άνετα επικράτησε η ΑΕΚ Καμποχωρίου της Ομάδος της Νέας Νικομήδειας με 4-1 για το πρωτάθλημα της Β ερασιτεχνικής του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/12 στο γήπεδο Καμποχωρίου.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού το Καμποχώρι έδειξε τις προθέσεις του και από το 7′ με τον Βουλγαράκη έκανε το 1-0.Στην συνέχεια και σε μία ανύποπτη στιγμή στο 16′ ο Πήχας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 1-1.

Η χαρά των ποδοσφαιριστών της Νέας Νικομήδειας κράτησε για λίγο αφού στο 23′ ο Νικολόπουλος έκανε το 2-1 και στο 28ο ο Δρακούλιας το 3-1.Με το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Καμποχωρίου ανέβασαν την απόδοσή τους,οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 55.

Παρά το χαμένο πέναλτι η διάθεση των ποδοσφαιριστών του Καμποχωρίου δεν μειώθηκε και στο 87ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο έκανε το τελικό 4-1

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ΑΕΚ Καμποχωρίου Μέρκος Καραλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Σεβαστιάδη για λογαριασμό του ράδιο AVENA 97,7 και AVENA.GR

Απάντηση