ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 16/12

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Ο Κριός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα τον αναστατώσουν και θα τον κάνουν να νιώσει αμήχανος χωρίς να ξέρει πως να προχωρήσει παρακάτω. Ότι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι θα δείς ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Παρασκευή, απαλλαγμένη από άγχη. Αν πάλι είσαι μόνος σου, η μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Λέων από το μεσημέρι και μετά ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησε την κατάλληλα.

Επαγγελματικές
Ο Κριός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στα επαγγελματικά του τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και αρκετά προβλήματα ξεπερνιούνται και τον ανακουφίζουν. Μην χάνεις το χρόνο σου με ανούσιες λεπτομέρειες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Περιόρισε τις σπατάλες για να μην βρεθείς υπερχρεωμένος.
Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθεί από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και αν φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου θα ανταμειφθείς. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, έχεις πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και θα δεις ότι το άτομο που θα έρθεις σε επαφή θα γοητευθεί από τον ευαίσθητο χαρακτήρα σου.

Επαγγελματικές
Ο Ταύρος σήμερα στην δουλειά του ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει με προσοχή και διορατικότητα. Μην αφήσεις τους γύρω να πάρουν αποφάσεις για εσένα. Πάντως τα οικονομικά σου είναι καλύτερα και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχρεώσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 είναι σε μια υπερένταση η οποία όμως μάλλον θα του βγει σε καλό αφού θα του δώσει την ενέργεια να λύσει πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή Παρασκευή έχει πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφο σου. Αν ακόμη διανύεις περίοδο μοναξιάς, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας για την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Ο Δίδυμος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα πρέπει να μην αποφύγει να κάνει κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες του που θα τον βοηθήσουν να διορθώσει λάθη και να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση όπου νέες προτάσεις θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου και θα σε κάνουν να διώξεις το άγχος.
Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα εκνευριστεί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω του. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μην δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του ή όχι.

Επαγγελματικές
Ο Καρκίνος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα είναι ιδιαίτερα δυναμικός στη δουλειά του όπου θα κάνει κινήσεις πολύ χρήσιμες για την έκβαση των σχεδίων του. Έτσι θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούσαν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς να υπολογίζεις τις οικονομικές σου δυνατότητες.
Λέων
Ο Λέων σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και τα εμπόδια τα οποία θα τον αποσυντονίσουν και θα τον εκνευρίσουν. Κι όμως… αν ηρεμήσεις θα δείς ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μίλησε ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις ώστε να δώσεις το περιθώριο σε κάποιο άτομο να έρθει περισσότερο κοντά σου. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Επαγγελματικές
Ο Λέων σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 καλό είναι να συνεχίσει στο δρόμο που έχει χαράξει και ν αποφύγει τις πολλές αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην ρισκάρεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν είσαι σίγουρος.
Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 όσα εμπόδια κι αν βρίσκει μπροστά του δεν πρέπει να τον αποσυντονίσουν και να σταματήσει τις προσπάθειες που κάνει εδώ και καιρό για να υλοποιήσει τους στόχους του. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα δείς σήμερα τη μεγαλύτερη βελτίωση αφού τα προβλήματα που έχεις θα υποχωρήσουν αισθητά και με την καλή επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα μπορέσεις να πάς τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειες σου.

Επαγγελματικές
Ο Παρθένος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έχει εξελίξεις με συζητήσεις αλλά και συνεργασίες που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για τον ίδιο και τη δουλειά του. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και παρότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη εξέλιξη, ακόμα κι αυτή η σταθερότητα είναι θετική.
Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα πρέπει να έχει αυτοέλεγχο καθώς κάποια γεγονότα θα τον ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθεί σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου θα έρθουν σε σύγκρουση για το ποιοι θα επικρατήσουν. Κι όμως μπορείτε να επικρατήσετε και οι δύο προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, βγες και διασκέδασε με φίλους. Ο έρωτας που ψάχνεις δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές
Ο Ζυγός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στην δουλειά του πρέπει να είναι προσεκτικός γιατί κάποιες προτάσεις που θα δεχτεί θα είναι θετικές αλλά με τη βιασύνη και την επιπολαιότητα μπορεί να τις μετατρέψει σε αρνητικές για τα σχέδιά του. Οπότε ηρέμησε και τακτοποίησε εκκρεμότητες κυρίως οικονομικές. Τα χρέη σου θέλουν καλή διαχείριση.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα πρέπει να μην είναι καχύποπτος και απαισιόδοξος γιατί δεν θα του βγει σε καλό. Για την ακρίβεια μάλλον θα χαλάσουν τη διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δείς και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν για να δείς την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον άνθρωπο σου. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες για να φλερτάρεις ελεύθερα.

Επαγγελματικές
Ο Σκορπιός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στα επαγγελματικά του θα τα πάει πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσει να φέρει τα πράγματα στο σημείο που επιθυμεί. Μην τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία και μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου όπου η σωστή διαχείριση θα αποδειχθεί σωτήρια.
Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα πρέπει να προσέχει. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σου φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να μην δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου για ασήμαντες λεπτομέρειες. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, βγες από την απομόνωσή σου και χάρισε στους γύρω σου το μοναδικό σου χαμόγελο. Η ανταπόκριση που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές
Ο Τοξότης σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στα επαγγελματικά του χρειάζεται να δείξει προσοχή και όχι βιασύνες για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Οι συγκυρίες πάντως είναι θετικές, αρκεί να μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις βάλει στην πορεία της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Με πολύ προσπάθεια έχεις βρει μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Φρόντισε να μην τη διαταράξεις.
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα νιώσει κάπως απογοητευμένος γιατί τα σχέδια του έχουν κάποιες καθυστερήσεις. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πως προχωράς. Η μέρα, είναι καλή για υλοποίηση στόχων αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ που θα εκπλαγείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να μιλήσεις κι εσύ για τα συναισθήματά σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κοίταξε γύρω σου γιατί κάποιο ενδιαφέρον άτομο σε πλησιάζει από το κοντινό σου περιβάλλον. Δώσε του μια ευκαιρία, τώρα που δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις!

Επαγγελματικές
Ο Αιγόκερως σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στα επαγγελματικά του θα έχει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις αλλά δεν πρέπει να κινηθεί βιαστικά. Σκέψου όλα τα δεδομένα πριν βγάλεις συμπεράσματα. Η παρορμητικότητα δεν θα σε ωφελήσει σήμερα. Πάντως, τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από το παρελθόν και τα οποία είχες διαγράψει ίσως σήμερα να ξεπληρωθούν και να ανακουφιστείς.
Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα που δεν θα ξέρει τι να κάνει. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δείς με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να δείς διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Ο Υδροχόος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έχει μια καλή μέρα στην δουλειά του και ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα του δώσουν μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά του σχέδια. Φρόντισε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην αναβάλεις τίποτα γιατί έτσι καθυστερείς τους στόχους σου.
Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα ζήσει μία ευχάριστη μέρα. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεσαι. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Ο Ιχθύς σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στην δουλειά του θα τα πάει πολύ καλά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαράξεις την πορεία σου προς το μέλλον ανανεωμένος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου επίσης θα έχουν θετικές εξελίξεις καθώς κάποιες συμφωνίες θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες και θα σου φέρουν έσοδα.

πηγή

Απάντηση