ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε πανικό ο Γκυρίνης ζητά την αναβολή της δικής

Σε πανικό ο Γκυρίνης ζητά την αναβολή της δικής

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παναγιώτης Γκυρίνης δια του νομικού του εκπροσώπου ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης δίκης για την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή σχετικά με την υπόθεση της επανάληψης της διαδικασίας των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας με το επιχείρημα την αποχή των δικηγόρων από την διαδικασία των δικών.

Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις όταν πρόκειται για δίκες, οι οποίες έχουν πολιτικό περιεχόμενο οι νομικοί εκπρόσωποι μπορούν να ζητήσουν άδεια από τον σύλλογό τους για να παρευρεθούν στη δίκη και ο σύλλογος τους σε αυτές τις περιπτώσεις πάντοτε επιτρέπει τα μέλη του να παραστούν και να εκπροσωπήσουν τους αντίδικους, όπως και στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Λοβέρδος, συνήγορος της κ. Κουρκουτά θα είναι παρών στο ενδεχόμενο που η δικη διεξαχθεί.

Η αποχή των δικηγόρων είναι μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αναβολή ισχύει για 10 μέρες.

Βέβαια, το εύλογο ερώτημα που τίθεται ειναι: Γιατί ο κ. Γκυρίνης ως λαοπρόβλητος και με νωπή την λαϊκή εντολή και με τη βεβαιότητα που διατείνεται από την πλευρά του ότι το δικαστήριο δεν υπάρχει περίπτωση να διατάξει επανάληψη των εκλογών, όπως ισχυρίζεται, αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι που λέει και ο λαός μας την απόφαση του δικαστηρίου και  γιατί αποφεύγει της επανάληψης της εκλογικής αναμέτρησης;
Ρωτάμε…

Απάντηση