ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολυτιμότερος Παίκτης της Superleague 2 και με 2 βραβεία κλείνει την σεζόν 2022-23 ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος 

Πολυτιμότερος Παίκτης της Superleague 2 και με 2 βραβεία κλείνει την σεζόν 2022-23 ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος 

Στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια η Ημαθία δίνει σημαντικό παρών με τον Αλεξανδρινό Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, παίκτη της Καλλιθέας να κλείνει την σεζόν 2022-23 κατακτώντας δύο φορες το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP).

Τον βασικό επιθετικό της Athens Καλλιθέας ανέδειξε τον Μάιο η Super League 2 ως τον πολυτιμότερο παίκτη ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους του Νοτίου Ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προπονητών και παικτών του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη επιβράβευση δεν άργησε να έρθει για τον κορυφαίο Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος βραβεύτηκε δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά ως   καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην Super League 2 μετά από ψηφοφορία του ΠΣΑΠΠ.

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος βρέθηκε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με την οικογένειά του και παρέλαβε το βραβείο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στην ομάδα, τους προπονητές του και τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν και αφιέρωσε το βραβείο  στην οικογένεια του, τα αδέρφια του και την μέλλουσα σύζυγό του.

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη που κατάφερε το παιδικό όνειρο μετά από πολλή και σκληρή δουλειά και μένοντας ταπεινός να το κάνει πραγματικότητα, δίνοντας το παράδειγμα και το κίνητρο στα νέα παιδιά να ακολουθούν τα όνειρα τους.

Ευχόμαστε υγεία και πάντοτε επιτυχίες και πολλές διακρίσεις!

 

Απάντηση