ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, κ. Απόστολος Μούρτης στον AVENA προσκαλεί τον κόσμο στον ετήσιο χορό την Παρασκευή 14-2.

Το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, κ. Απόστολος Μούρτης ήταν καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή “Πρωινές Ματιές” στο ράδιο AVENA 97,7 – AVENA.GR.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στην Ελλάδα είπε, ότι το μείζον διαχρονικό πρόβλημα είναι το γεγονός, ότι το επάγγελμα του αστυνομικού δεν έχει αναγνωριστεί ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό.

Η ελληνική αστυνομία θα πρέπει να έχει βαθμολόγιο, μισθολόγιο και οι αστυνομικοί να έχουν την σωστή πανεπιστημιακή εκπαίδευση αλλά και να βρίσκονται σε συνεχή εκπαίδευση με σκοπό να βγούνε ένα βήμα μπροστά από το έγκλημα και όχι να το κυνηγάνε.

Όσον αφορά την Ημαθία, ο στόλος της είναι απαρχαιομένος, χαρακτηρίζοντας τα οχήματα ως “έγχρωμες νεκροφόρες”, αφού μπαίνει σε κίνδυνο και ο πολίτης και ο αστυνομικός. Οι αστυνομικοί μπαίνουν στη διαδικασία να εξοπλιστούν εξ’ ολοκλήρου μόνοι τους, κάτι που στην Ευρώπη δεν συμβαίνει.

Ο νομός μας έχει χαρακτηριστεί ως β’ ζώνη στον τομέα της μετανάστευσης περιμένοντας να εγκριθεί το πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ για να εφοδιαστούμε με οχήματα.

Τέλος, κάλεσε όλο τον κόσμο στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14-2-2020 στο “Αλεξάνδρειον Μέλαθρον” με καλεσμένο τον τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για καλό σκοπό.

Τα δώρα που κληρώνονται στην λαχειφόρο αγορά είναι: 2 κινητά τηλέφωνα IPHONE 11 64 GB αξίας 869 ευρώ, 1000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 1000 ευρώ, ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, τραπέζι σαλονιού αξίας 400 ευρώ, 2 ρολόγια ανδρικά VOGUE αξίας 200 ευρώ,2 TABLET HUAWEI 10” αξίας 170 και 150 ευρώ, 1 δερμάτινο μπουφάν αξίας 150 ευρώ, 2 δωροεπιταγές για σούπερ μάρκετ αξίας 100 ευρώ η κάθε μία.

 

Απάντηση