ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Μελίκη ξεκίνησε ο Μ. Χαλκίδης. (βίντεο, φώτο)

Τελείωσε η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Μ. Χαλκίδη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ” στη Μελίκη.

Με ένα δριμύ “κατηγορώ” στη διοίκηση του Παναγιώτη Γκυρίνη, την οποία εκλογή του είχε υποστηρίξει ο ίδιος, παραδεχόμενος ότι η επιλογή του ήταν ένα μεγάλο του λάθος.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα έργα που επί των ημερών του ως δήμαρχος έγιναν στο δήμο Μελίκης και ως βουλευτής για όλη την Ημαθία και ιδιαίτερα για την περιοχή της Μελίκης με αιχμή των έργων του, το αρδευτικό.

Κριτική έκανε ακόμη, και για την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου, την οποία χαρακτήρισε ως επιλογή κάποιων καπετανέων (ουσιαστικά φωτογραφίζοντας Κώστα Πασχαλιώρη και Σάκη Κούγκα).

Για δε, την υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη, χωρίς να αναφέρει το όνομά του την χαρακτήρισε ουσιαστική και ότι και αυτή αποβλέπει στο δημαρχιακό θώκο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποιες σκέψεις και προτάσεις του για το μέλλον του δήμου. Το πρόγραμμα του οποίου, όπως είπε θα αναλύσει σε έναν μήνα περίπου από τώρα σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σε κέντρο της Αλεξάνδρειας ανακοινώνοντας και τους υποψηφίους του.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που τον οδήγησαν να ενεργοποιηθεί ξανά και πάλι με τα πολιτικά δρώμενα από την θέση του υποψηφίου δημάρχου. Αν και το 2012 είχε αποφασίσει, ότι θα αποσυρθεί από την ενεργώ πολιτική.

Να σημειωθεί, ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους και στελέχη καθώς επίσης κόσμος υπήρχε και έξω από το μαγαζί.

Το ράδιο avena 97,7 και avena.gr ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά την ομιλία του αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά την ομιλία του.

To ρεπορτάζ με τις φωτογραφίες και το βίντεο πριν την ομιλία δείτε το εδώ:

 

Απάντηση