«Κόκκινη Κάρτα» με τον τεχνικό διευθυντή του Μ. Αλέξ. Τρικάλων,Σάκη Λαγογιάννη την Τρίτη 5/2 στο Ράδιο AVENA 97,7 και ώρα 18:00 έως 20:00!

Συνεχίζεται και αυτήν την Τρίτη 5 Ιανουαρίου η αθλητική εκπομπή του Ράδιου AVENA 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ». Μια ενημερωτική αθλητική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα του AVENA 97,7 και από την σελίδα του FACEBOOK (Τάσος Καμπάνης) κάθε Τρίτη 18:00-20:00.

Συντελεστές της εκπομπής είναι η Γιώτα Μαυροπούλου,ο Μανώλης Πεχλιβανίδης ενώ στην βοήθεια της παραγωγής στην ρύθμιση του ήχου και στις επιλογές τραγουδιών ο Τάσος Καμπάνης.

Σε αυτή την εκπομπή θα ακούσεις τα τελευταία νέα του αθλητικού χώρου και συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές τους αθλητές και παράγοντες του αθλητικού χώρου του Νομού μας.

Σε αυτήν την εκπομπή τιμώμενη ομάδα του Μ.Αλεξ.Τρικάλων με καλεσμένο των τεχνικό διευθυντή και καλό φίλο της εκπομπής και του Ραδιοφώνου,Σάκη Λαγογιάννη. Αναλύσεις,προγνωστικά και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο! Ο Σάκης Λαγογιάννης θα μας μιλήσει για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας τα μελλοντικά σχέδια των Τρικάλων, μείνετε συντονισμένοι στους 97,7!

Όπως και να’ χει, το δίδυμο Μαυροπούλου-Πεχλιβανίδη έχει τη συνταγή για να σου μεταφέρει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις!

Με σεβασμό στους ακροατές και στους ανθρώπους του Αθλητισμού!

 

Απάντηση