ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με χαμόγελα και πολλές ευχές η κοπή πίτας της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας! (βίντεο & φωτο)

Tην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφάιρου του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας την Κυριακή (4/2) στον χώρο Pizza Napoli στον Άγιο Γεώργιο,Βέροιας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ακαδημίας, προπονητές και φίλοι της ομάδας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και γεμάτη από παιδικά χαμόγελα με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Αφού ο Πρόεδρος της ομάδας κ.Ανδρέας Καλαϊτζίδης ευχήθηκε σ’ όλους Καλή Χρονιά με Υγεία καθώς και επιτυχία στους στόχους των τμημάτων της Ακαδημίας,η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας που ανέδειξε τους τυχερούς (Κωσταντίνος Καλαϊτζίδης,Βαγγέλης Γκουτζιλίκας και Χατζής Χάρης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Βασίλης Παπαδόπουλος,ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ.Διαμαντής Σ.,ο πρόεδρος τη επιτροπής πρωταθλήματος κ.Μουχτάρης Χ.,το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ και Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τζιτζικώστα κ.Μουρτζίλας Σ.το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Μποζιάδης και ο επιχειρηματίας Σακαλής Αργύριος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη «Δράση με Γνώση».

Ρεπορτάζ:Γιώτα Μαυροπούλου-Μανώλης Πεχλιβανίδης

Επιμέλεια-Σύνταξη:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο της εκδήλωσης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση